Vorige | Volgende

Kaak 1 MILHEEZE

Vraagprijs € 595.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Voormalig agrarisch bedrijf bestaat uit een vrijstaande woning met een 3-tal bijgebouwen met ontwikkelingsmogelijkheden. Het geheel is gelegen tegen natuurgebied 'De Stippelberg', gelegen in het buitengebied van Milheeze, gemeente Gemert Bakel.

Huidige situatie
Naast een woning bestaat de locatie uit 3 voormalige pluimveestallen welke momenteel in gebruik zijn voor opslagdoeleinden.

Bouwaard
Woning met aanpandige garage. De woning is gebouwd in de jaren zeventig en latere jaren verbouwd. De woning met aanpandige garage in gebruik als berging heeft een woonoppervlak van circa 147 m² en een inhoud van circa 475 m³.

3 stallen voor opslagdoeleinden
De stallen zijn gebouwd in de jaren zeventig en opgetrokken met houten gevels op een stenen voet. De vloer bestaat uit een vlakke betonvloer en de stal is voorzien van houten spanten. Het dak is gedekt met asbesthoudende golfplaten. De afmetingen van de stallen zijn als volgt:
11,5m x 71m en 10,5m x 95,5m en 13m x 42,5m. De totale oppervlakte bedraagt ca 2.370 m²

Natuurgebied "De Stippelberg"
Dit grote natuurgebied in het oosten van Brabant heeft twee gezichten. In het natte oostelijke deel vind je een gemengd bos met de uitstraling van een landgoed: met een landhuis met statige lanen en rododendron struiken. In het westen ligt een dennenbos met talloze heuveltjes op de Milheezerbreuklijn. De omvang van de Stippelberg imponeert. Het gebied beslaat ongeveer 1.000 hectare. Wandel in het oostelijk deel van de Stippelberg over de fraaie lanen.
Ga je dieper het gebied in, dan sta je ineens aan de rand van het bos. Daar zie je een landschap, zoals de Peel er ooit uitzag, met heide en solitaire vliegdennen. Wandel door een dennenbos en over de stippels in het landschap. Die talloze stippels zijn stuifduinen die ontstonden door zandverstuivingen. In het vroegere open gebied had de wind vat op het zand, dat meegevoerd werd tot het door planten en struiken tegen werd gehouden. De Stippelberg dankt haar naam aan deze heuveltjes.

Ontwikkelingsmogelijkheden
Opdrachtgever heeft een plan in ontwikkeling waarmee het mogelijk wordt het bestaande complex in te richten met een groepsaccommodatie, paardenstallen, rijhal, rijbak, loods, Bed & Breakfast, stapmolen en paddocks.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Landhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971-1980

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
147 m²
Bruto inhoud
475 m³
Perceeloppervlakte
28.445 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Bakel en Milheeze
Sectie
B
Perceel
1454
Oppervlakte
990 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Bakel en Milheeze
Sectie
B
Perceel
1453
Oppervlakte
8565 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Bakel en Milheeze
Sectie
B
Perceel
1455
Oppervlakte
18890 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Kaak 1 MILHEEZE

naar Kaak 1 MILHEEZE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI