Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Kraaijeven 0 ong Geffen

Vraagprijs € 400.000 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

Zeer riante bouwkavel, fraai gelegen in het buitengebied van Geffen met een grootte van circa 2.780 m2.

Bestemming: Er is ruimte voor de bouw van een vrijstaand woonhuis met een vrijstaande bijgebouw met voor de woning respectievelijk een nokhoogte van maximaal 9 meter en een goothoogte van 4,5 meter, de inhoud mag maximaal 1.500 m3 bedragen. De oppervlakte van de vrijstaande bijgebouw mag maximaal 200 m2 zijn.

Het perceel is gelegen in een bebouwingscluster tussen Geffen, Heesch en Oss, in het landelijke buitengebied. Een groot voordeel van deze ligging is het gegeven dat de locatie enkele autominuten van de opritten van de A59 is gelegen. Hierdoor zijn ook de snelwegen A50 en A2 en daarmee steden als Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch snel bereikbaar.

In Geffen zijn dagelijkse voorzieningen beschikbaar zoals een basisschool, sportverenigingen, supermarkt en verschillende speciaal zaken. Allen bereikbaar binnen enkele minuten. In de plaatsen Heesch en Oss vindt u al uw nodige behoeften, zoals een middelbare school, kinderdagverblijf, verschillende restaurantjes, dokterspraktijk en diverse sportverenigingen. Allen binnen 15 minuten fietsen te bereiken. In Oss vindt u al de secundaire behoeften, zoals een binnenzwembad, theater, bioscoop etc. ook is er een kliniek van het Bernhoven ziekenhuis aanwezig. Belangrijk voor de plaatsen is het behoud van het landelijke karakter tussen Oss en Geffen. Er worden en zijn in dit gebied reeks diverse nieuwe vrijstaande woonhuizen gerealiseerd wat de ontwikkeling van deze kavel versterkt.

Het bouwperceel is gelegen in het buitengebied van Geffen. Dit is een overgangsgebied van de bebouwde kom van het dorp Geffen naar het landelijk gebied. Dit uit zich in een kleinschalig landschap bestaande uit woonhuizen met grote tuinen, paardenweitjes en vrij uitzicht op het omliggende open landschap.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2780 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Geffen
Sectie
D
Perceel
1102
Oppervlakte
2780 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Kraaijeven 0 ong Geffen

naar Kraaijeven 0 ong Geffen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI