Vorige | Volgende

Laar 63 - 63a NISTELRODE

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verkocht

Omschrijving

Karakteristiek woon- / winkelpand bestaande uit een commerciële ruimte met inpandige kantoorruimte, inpandige woning, vrijstaande magazijnruimte, aangelegde tuin met terrassen en berging gelegen nabij de dorpskern van Nistelrode.

Het object is gesitueerd nabij de kern van het Brabantse dorp Nistelrode. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een gemêleerde bebouwing bestaande uit detailhandelsbedrijven in combinatie met woonbebouwing. Nabij gelegen is een vestiging van enkele lokale ondernemers waaronder Bakkerij van Mook, Slagerij van den Tillart, Groenten & Fruit Ceelen en Hoogstede Optiek.

Algemeen
Het oorspronkelijke bouwjaar van het object is 1914, daarna hebben in de 70, 80 en 90-er jaren diverse verbouwingen / uitbreidingen plaatsgevonden. Het object is opgetrokken uit gemetselde gevels en grotendeels uitgevoerd in spouw. De verdiepingsvloer is van hout. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout met dubbele beglazing. Het dak met Franse kap wordt gedragen door houten spanten (welke zijn behandeld tegen houtparasieten) en is gedekt met deels betonnen en deels gebakken dakpannen. De vrijstaande magazijnruimte is een in spouw opgetrokken ruimte, voorzien van een betonvloer, een dak met houten balklaag en bitumineuze dakbedekking. Achter de magazijnruimte is een damwand overkapping aanwezig van ca. 30 m².

Indeling object
Begane grond:
Commerciële ruimte met meterkast, inpandige kantoorruimte met pantry en werkplaats met sanitaire ruimte. Vrijstaande opslagruimte met toilet. Het aangrenzende woongedeelte bestaat uit woonkamer, woonkeuken, achter entree, toilet en kelderkast. Kantoor met toilet, achteringang, magazijn/keukentje voorzien van verwarming en marmoleum.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, waskamer en royale badkamer.

Oppervlakteverdeling:
Commerciële ruimte: ca. 220 m²;
Opslagruimte: ca. 100 m²;

Inhoud woning: ca. 700 m³.

Afwerking winkelruimte
De winkelruimte is voorzien van schoon metsel werk wanden / gipswanden een systeemplafond en een gecoate vloer. De ruimte is tevens bereikbaar middels een achteringang. In de winkelruimte is een klein kantoor gesitueerd. De kantine / keuken heeft zowel boven- en onderkasten en is voorzien van marmoleum en een schroten plafond. Er is een separaat toilet aanwezig.

Afwerking woongedeelte
De woonkamer is voorzien van plavuizen, stucwerk wanden en een balkenplafond. De woonkamer heeft dubbel openslaande tuindeuren en een houtkachel. De woonkeuken is afgewerkt met een laminaat vloer, behangwanden en een balkenplafond. In de keuken is een grote uitbouw gesitueerd met een schuifpui. De keuken is uitgerust met een kunststof aanrechtblad met oven, gaskookplaat met gestucte afzuigschouw, koelkast en vaatwasser. De slaapkamers zijn voorzien van tapijt, deels behang- en deels schroten wanden en plafonds. De slaapkamers zijn allen voorzien van vaste (inloop) kasten. De badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een ligbad, douchecabine, wastafel en separaat toilet.

Bestemmingsplan
Het vastgoed is gelegen in het bestemmingsplan "De Kommen van Bernheze" van de gemeente Bernheze. Dit bestemmingsplan is door de gemeenteraad vastgesteld op 01 juni 2006. De bestemming is "detailhandel".

Parkeren
Aan de voorzijde van de commerciële ruimte zijn enkele parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein. Daarnaast zijn in de nabijheid enkele openbare parkeerplaatsen gelegen.

Huurprijs
Commerciële ruimte: € 90,- per m² per jaar exclusief BTW.
Opslagruimte: € 50,- per m² per jaar exclusief BTW.

Vraagprijs
Totaal € 455.000,- kosten koper.

Het object wordt als totaal te koop aangeboden.
Alleen de commerciële ruimte met opslagruimte is los te huur.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
220 m²
In units vanaf
220 m²
Energielabel
Klasse A

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nistelrode
Sectie
F
Perceel
1662
Oppervlakte
953 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Laar 63 - 63a NISTELRODE

naar Laar 63 - 63a NISTELRODE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI