Vorige | Volgende

Landweerstraat-Zuid 97 L OSS

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verkocht

Omschrijving

Object
Moderne bedrijfsunit bestaande uit een opslagruimte / werkplaats op de begane grond en een kantoor- / montageruimte op de verdieping.

Oppervlakten:
Begane grond: ca. 70 m².
Verdieping: ca. 70 m².

Bij het eigendom behoort een onverdeeld aandeel in het omliggende perceel dat bestemd en in gebruik is ten behoeve van in- en uitrit en parkeerplaatsen.

Omgeving
De bedrijfsunit maakt onderdeel van een bedrijfscomplex dat is gesitueerd op bedrijventerrein Landweer ten oosten van het centrum van Oss. De directe omgeving van het vastgoed wordt gekenmerkt door een concentratie van soortgelijke bedrijfsunits. Het bedrijventerrein bestaat voornamelijk uit groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven in het MKB. Aanvullend zijn hier o.a. diverse auto en / of auto gerelateerde bedrijven gevestigd.

Bereikbaarheid
De Landweerstraat-Zuid is gelegen aan de Kantsingel en de Julianasingel welke het bedrijventerrein ontsluiten. Het bedrijfscomplex is gunstig gelegen op zeer korte afstand van de Weg van de Toekomst waardoor de op- en afritten van zowel de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) als ook de snelweg A59 (richting Den Bosch) binnen enkele autominuten zijn te bereiken. Het centrum van Oss is eveneens goed bereikbaar.

Bestemmingsplan
De bedrijfsunit is gelegen in het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Moleneind, Landweer en Danenhoef, Oss 2011" van de gemeente Oss. De bestemming is "Bedrijven 2" waaronder o.a. wordt verstaan: bedrijven tot en met categorie 4.1 en detailhandel in ABC goederen, bouwmaterialen en keukens etc. De bestemmingsplangegevens zijn opgenomen in de bijlage.

Indeling / afwerking
Begane grond: Opslagruimte / werkplaats, meterkast, vaste trap, toiletruimte.
Verdieping: Kantoor- / montageruimte met pantry.

De begane grond is voorzien van een elektrische overheaddeur, heater en verlichting. De verdieping is voorzien van een systeemplafond met TL verlichting, close-inboiler en data- / voedingsbekabeling.

Parkeren
Het bedrijfscomplex is voorzien van een gemeenschappelijk buitenterrein waarop mag worden geparkeerd. Het buitenterrein is afsluitbaar middels een automatische schuifpoort.

Vraagprijs
€ 109.000,- kosten koper

Huurprijs
€ 695,- per maand.

Aanvaarding
In overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
140 m²
In units vanaf
140 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oss
Sectie
F
Perceel
1553
Oppervlakte
72 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Landweerstraat-Zuid 97 L OSS

naar Landweerstraat-Zuid 97 L OSS
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI