Vorige | Volgende

Lange Goorstraat 1 UDEN

Bewaar object

Omschrijving

De Omgevingsdienst Brabant Noord verkoopt in verschillende kavels een voormalige varkenshouderij met twee landbouwgronden.

DE KAVELS
Kavel A : Betreft het voormalig agrarische bedrijf met ondergrond, tuin, erf en landbouwgrond. Kadastraal bekend: UDEN T 541 en 542 gedeeltelijk; oppervlakte 01.04.00 hectare.

Kavel B : Betreft het noordelijke perceel landbouwgrond tegen het bedrijf aan. Kadastraal bekend: UDEN T 542 gedeeltelijk; oppervlakte 04.86.28 hectare.

Kavel C : Betreft het zuidelijke perceel landbouwgrond. Kadastraal bekend: UDEN T 542 gedeeltelijk en 49; oppervlakte 04.86.28 hectare.

Kavel D : De massa van kavel A en B tezamen.
Kavel E : De massa van kavel A, B en C tezamen.
Kavel F : De massa van kavel B en C tezamen.

Vraag voor meer informatie de uitgebreide brochure én inschrijfformulier aan.

BEDRIJFSWONING / WOONBOERDERIJ
De bedrijfswoning is opgesplitst in twee delen: woonhuis en stalgedeelte. Het woonhuis is heeft (inclusief de verdiepingsvloer) een totale oppervlakte van circa 200 m² en een inhoud van circa 600 m³. Het stalgedeelte heeft een oppervlakte van 200 m² (exclusief verdiepingsvloer) en een inhoud van circa 1.000 m³. Verder gebouwd met funderingen op staal en wanden opgetrokken in spouw (voorzien van wat siermetselwerkelementen) en voorzien van een betonnen c.q. afgesmeerde borstwering. De mansardekap met houten kapconstructie (aan de achterzijde bij wijze van aanbouw aangekapt) is gedekt met gebakken pannen. Het dak is verder zowel aan de voor- als achterzijde voorzien van meerdere dak- c.q. tuimelramen en twee schoorstenen. Houten ramen, deuren en kozijnen, deels voorzien van sierluiken en deels met bovenklapramen.

VOORMALIGE VARKENSSTAL
Gebouwd omstreeks 1980 en heeft een oppervlakte van circa 58,00 m¹ x 12,80 m¹ = 743 m² (goot- en bouwhoogte respectievelijk 2,25 m¹ en 4,60 m¹ / inhoud en diepte drijfmestkelder onbekend). Gebouwd met funderingen op staal en wanden opgetrokken in spouw. Aan de buitenzijde gevelstenen met schoonmetselwerk en aan de binnenzijde kalkzandsteen. Voorzien van een zadeldak met asbesthoudende golfplaten. Van een gedeelte van het dak (over een lengte circa 30 m¹) is de dakbedekking verwijderd. De stal heeft een centrale gang langs de noorlijke lange zijgevel, van waaruit de verschillende afdelingen bereikbaar zijn. Van origine 10 afdelingen: 1 afdeling voor opfokgelten, 1 grotere afdeling voor dragende zeugen, 4 kraamafdelingen en 4 gespeende biggenafdelingen. In de afdelingen zijn de inrichtingen verwijderd, hieronder tevens begrepen de betonroosters. Het meest oostelijke gedeelte van de stal heeft over 8 m¹-breedte een open front (dit betreft de uitbreiding van omstreeks 1982). Zie de foto op rechterpagina: de middelste op rechts.

WERKTUIGENLOODS
Gebouw omstreeks 1992 en heeft een oppervlakte van circa 34,00 m¹ x 12,00 m¹ = 408 m² (goot- en bouwhoogte respectievelijk 3,00 m¹ + 4,45 m¹ en 7,18 m¹). Gebouwd met funderingen op staal en wanden opgetrokken in spouw. Aan de buitenzijde gevelstenen met schoonmetselwerk en aan de binnenzijde kalkzandsteen. Ongelijk zadeldak gedragen door stalen spanten en houten gordingen, gedekt met asbesthoudende golfplaten en deels lichtdoorlatende platen. De vloeren zijn bestraat met betonklinkers. Betreft een gedeeltelijke open-frontloods, welke over de lange zijde aan de erfzijde open is. Gedeeltelijk voorzien van een afgesloten garageruimte (4,20 x 12,00 = 170 m²), welke afgesloten is met een garagedeur naar de buitenzijde en een loopdeur naar de machineberging. De schuifdeuren uitgevoerd in staalprofielplaat.

SCHAPENSTAL
Gebouwd omstreeks 1980 en heeft een oppervlakte van circa 12,78 m¹ x 11,45 m¹ = 146 m² (goot- en bouwhoogte 2,25 m¹ en 3,00 m¹). Gebouwd met funderingen op staal en wanden opgetrokken in spouw. Aan de buitenzijde gevelstenen met schoonmetselwerk en binnenwanden met kalkzandsteen afgesmeerd met beton. Het zadeldak, gedragen door een houten kapconstructie met stalen staanders, is gedekt metasbesthoudende golfplaten. Op de kopse gevels voorzien van dubbele openslaande houten deuren en de lange gevels loopdeuren en kleine ramen.

KADASTRALE SPLITSING
Indien twee of meerdere kavels aan verschillende rechtspersonen gegund worden, dient voor voorafgaand aan de juridische levering een kadastrale splitsing uitgevoerd te worden. Hierbij wordt de hierboven en hiernaast staande situatieschets als uitgangspunt genomen voor de nieuwe kadastrale grenzen. De in deze brochure genoemde kaveloppervlakten zijn zorgvuldig berekend, maar niet meer dan een indicatie van de na splitsing door het Kadaster vast te stellen definitieve oppervlakte. Een eventuele over- of ondermaat wordt verrekend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Agrarisch bedrijf
Nevenbestemming
Vleesvarkensbedrijf
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
10 ha 77 a 0 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
UDEN
Sectie
T
Perceel
49
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
UDEN
Sectie
T
Perceel
541
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
UDEN
Sectie
T
Perceel
542
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Lange Goorstraat 1 UDEN

naar Lange Goorstraat 1 UDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI