Vorige | Volgende

Langenboomseweg 117 . ZEELAND

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Omschrijving

Zorgboerderij, bouwonderneming, tuincentrum, transportbedrijf, aan huis gebonden beroep, kleinschalig agrarisch, dit object biedt meer mogelijkheden dan u in eerste instantie voor mogelijk houdt. Het object is nu in gebruik als tuincentrum. Het gehele object bestaat uit: een vrijstaande woning met gesloten en open verkoopruimte, loods en overige aanhorigheden. Het object wordt aangeboden op circa 0,90 hectare. Indien gewenst is er circa 9,3 hectare meer grond te koop, of een gedeelte hiervan.

Huidige situatie
De huidige situatie bestaat uit een vrijstaande woning (inhoud ca. 645 m³) met daaraan gebouwd een bijgebouw. In dit bijgebouw is een garage gesitueerd en de verkoopruimte (ca. 300 m²) ten behoeve van het tuincentrum. Vervolgens is aan het tuincentrum een overkapping (ca. 304 m²) gebouwd. Deze overkapping doet dienst als buitenshowroom. Achter op het terrein is een loods (ca. 192 m²) gebouwd.

Bouwaard
Woning
De woning met berging is oorspronkelijk gebouwd in 1985. In 1989 is er een kantoor achter de berging aangebouwd. Bij dit gedeelte is de constructie dusdanig dat hier een 2e verdieping op gebouwd kan worden. In 1994 is er een serre aangebouwd en in 2011 is dit gedeelte volledig bij de keuken getrokken. Ook in 2011 is de begane grondvloer van de woonkamer, keuken en serre vernieuwd. Hierbij is er een nieuwe betonvloer met isolatie en vloerverwarming aangelegd. De woning heeft een totale inhoud van circa 645 m³. Het dak is met gebakken pannen bedekt. De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen en nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing.

De indeling is als volgt:
Begane grond: hal, ruime woonkamer met toegang tot keuken en oorspronkelijke serre, keuken, geheel vernieuwd in 2011, portaal met toilet en inbouwkast, berging, kantoor en garage.
Eerste verdieping: overloop, 4 slaapkamers, hobbykamer, badkamer.

Bijgebouw (verkoopruimte)
Dit gebouw is gebouwd in 1985 en uitgebreid met ca. 300 m² in 2002. Dit gebouwd heeft een totale oppervlakte van circa 567 m². Opgetrokken uit spouwmuren met isolatie. Het dak wordt gedragen door stalen spanten en is vrij overspannen. Het dak is gedekt met sandwichpanelen. De vloer is van beton en is deels (bj. 2002) voorzien van vloerverwarming.

Indeling:
- Garage voorzien van een zolder, oppervlakte circa 40 m²;
- Kantine, oppervlakte circa 22 m²;
- Verkoopruimte, oppervlakte circa 495 m².

Overdekte buitenshowroom
Deze overkapping is gebouwd in 2007 en heeft een afmeting van circa 12,5 x 21,5 en 4,5 x 4 = ca. 304 m². De overkapping bestaat uit een stalen constructie met een 2 piramide daken. Het dak bestaat uit stalen dakpanplaten en de vloer is van betonklinkers.

Loods
De loods is gebouwd in 1997 en heeft een afmeting van 12 x 16 = 192 m². Daarnaast is er een aanbouw met een oppervlakte van circa 50 m². Gevels bestaande uit enkelwandige damwandplaten, waarvan 2 zijde open. Het dak wordt gedragen door stalen spanten en is vrij overspannen en voorzien van asbestvrije golfplaten. Op het dak zijn 66 panelen pv(zonne)-cellen aangebracht met een capaciteit van circa 18.500 kwh.

Planologische mogelijkheden
Het bedrijf is voorzien van de bestemming: "Agrarisch 2". Het object heeft een bouwvlak van circa 1,3 hectare en is tevens bestemd als: "Functieaanduiding specifieke vorm van agrarisch bedrijf – 7".

Feitelijke mogelijkheden
Het object is, gezien de aanwezige opstallen en ligging, voor diverse doeleinden geschikt. Indien een gegadigde(n) een bepaalde exploitatie of juist geen exploitatie wenselijk acht en deze niet in het bestemmingsplan is opgenomen, vragen wij u met ons contact op te nemen. Mogelijkerwijs kunnen wij beoordelen of de voorgenomen haalbaar is binnen de kaders van het bestemmingsplan c.q. wijzigingsmogelijkheid.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
796 m²
In units vanaf
796 m²
Perceel
9.000 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zeeland
Sectie
K
Perceel
1308
Oppervlakte
9000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Langenboomseweg 117 . ZEELAND

naar Langenboomseweg 117 . ZEELAND
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI