Vorige | Volgende

Langenboomseweg 117 .. ZEELAND

Bewaar object
Dit agrarisch object is onlangs verkocht

Omschrijving

Zorgboerderij, bouwonderneming, tuincentrum, transportbedrijf, aan huis gebonden beroep, kleinschalig agrarisch, dit object biedt meer mogelijkheden dan u in eerste instantie voor mogelijk houdt. Het object is nu in gebruik als tuincentrum. Het gehele object bestaat uit: een vrijstaande woning met gesloten en open verkoopruimte, loods en overige aanhorigheden. Het object wordt aangeboden op circa 0,90 hectare. Indien gewenst is er circa 9,3 hectare meer grond te koop, of een gedeelte hiervan.

Huidige situatie
De huidige situatie bestaat uit een vrijstaande woning (inhoud ca. 645 m³) met daaraan gebouwd een bijgebouw. In dit bijgebouw is een garage gesitueerd en de verkoopruimte
(ca. 300 m²) ten behoeve van het tuincentrum. Vervolgens is aan het tuincentrum een overkapping (ca. 304 m²) gebouwd. Deze overkapping doet dienst als buitenshowroom. Achter op het terrein is een loods (ca. 192 m²) gebouwd. Op het dak van deze loods zijn zonnecellen aangebracht waarmee het bedrijf zelfvoorzienend is voor wat betreft elektra. De loods is in gebruik als stallingsruimte voor machines en voor opslag. Daarnaast is op het terrein nog waterbassin aanwezig. De woning en de bijgebouwen zijn bijzonder fraai omgeven door een aangelegd tuin.

Bouwaard
Woning
De woning met berging is oorspronkelijk gebouwd in 1985. In 1989 is er een kantoor achter de berging aangebouwd. Bij dit gedeelte is de constructie dusdanig dat hier een 2e verdieping op gebouwd kan worden. In 1994 is er een serre aangebouwd en in 2011 is dit gedeelte volledig bij de keuken getrokken. Ook in 2011 is de begane grondvloer van de woonkamer, keuken en serre vernieuwd. Hierbij is er een nieuwe betonvloer met isolatie en vloerverwarming aangelegd.

De woning heeft een totale inhoud van circa 645 m³. Het dak is met gebakken pannen bedekt. De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen en nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing. De kozijnen zijn tevens voorzien van rolluiken. De begane grond en de eerste verdieping hebben een betonnen vloer, de zolder met vlizotrap heeft een houten vloer. De woning is voorzien van centrale verwarming op aardgas en is aangesloten op het gemeentelijk rioolsysteem.


De indeling is als volgt:
Begane grond:
- Hal met meterkast en trapopgang;
- Ruime woonkamer met toegang tot keuken en oorspronkelijke serre nu in gebruik als eetkamer.
Dit gedeelte is af te scheiden van de woonkamer door schuifdeuren;
- Keuken, geheel vernieuwd in 2011;
- Portaal met toilet en inbouwkast. Via het portaal bereik je berging;
- Berging met wasgelegenheid. Via de berging is het kantoor en garage bereikbaar;
- Kantoor;
- Garage is gesitueerd in het aangebouwde bijgebouw en wordt later nog beschreven.
Eerste verdieping:
- Overloop;
- 4 slaapkamers;
- Hobbykamer;
- Badkamer, vernieuwd in 2010.

Bijgebouw (verkoopruimte)
Dit gebouw is gebouwd in 1985 en uitgebreid met ca. 300 m² in 2002. Dit gebouwd heeft een totale oppervlakte van circa 567 m². Opgetrokken uit spouwmuren met isolatie. Het dak wordt gedragen door stalen spanten en is vrij overspannen. Het dak is gedekt met sandwichpanelen. De vloer is van beton en is deels (bj. 2002) voorzien van vloerverwarming.

Indeling:
- Garage voorzien van een zolder, oppervlakte circa 40 m²;
- Kantine, oppervlakte circa 22 m²;
- Verkoopruimte, oppervlakte circa 495 m².

Overdekte buitenshowroom
Deze overkapping is gebouwd in 2007 en heeft een afmeting van circa 12,5 x 21,5 en 4,5 x 4 = ca. 304 m². De overkapping bestaat uit een stalen constructie met een 2 piramide daken. Het dak bestaat uit stalen dakpanplaten en de vloer is van betonklinkers.

Loods
De loods is gebouwd in 1997 en heeft een afmeting van 12 x 16 = 192 m². Daarnaast is er een aanbouw met een oppervlakte van circa 50 m². Gevels bestaande uit enkelwandige damwandplaten, waarvan 2 zijde open. Het dak wordt gedragen door stalen spanten en is vrij overspannen en voorzien van asbestvrije golfplaten. Op het dak zijn 66 panelen pv(zonne)-cellen aangebracht met een capaciteit van circa 18.500 kwh.

Overige voorzieningen
Het bedrijf is ontsloten met erfverharding, bestaande uit betonklinkers. Daarnaast is het bedrijf afgerasterd met hekwerk en poorten. Zowel de woning als het bijgebouw is voorzien van een alarminstallatie.

Planologische mogelijkheden
Het bedrijf is voorzien van de bestemming: "Agrarisch 2" en is aangewezen
Het object heeft een bouwvlak van circa 1,3 hectare en is tevens bestemd als: "Functieaanduiding specifieke vorm van agrarisch bedrijf – 7". Voor meer informatie wordt verwezen naar de bijlage waarin de verbeelding en de planregels zijn opgenomen.

Feitelijke mogelijkheden
Het object is, gezien de aanwezige opstallen en ligging, voor diverse doeleinden geschikt. Indien een gegadigde(n) een bepaalde exploitatie of juist geen exploitatie wenselijk acht en deze niet in het bestemmingsplan is opgenomen, vragen wij u met ons contact op te nemen. Mogelijkerwijs kunnen wij beoordelen of de voorgenomen haalbaar is binnen de kaders van het bestemmingsplan c.q. wijzigingsmogelijkheid.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Akkerbouwbedrijf
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
0 ha 90 a 0 ca
Omvang
deelperceel
Sectie
K
Perceel
1308
Are
90

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zeeland
Sectie
K
Perceel
1308
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Langenboomseweg 117 .. ZEELAND

naar Langenboomseweg 117 .. ZEELAND
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI