Vorige | Volgende

Langenboomseweg 117 ZEELAND

Bewaar object
Deze woning is onlangs verkocht

Omschrijving

Aan huis gebonden beroep, zorgboerderij, bouwonderneming, tuincentrum, transportbedrijf, kleinschalig agrarisch, dit object biedt meer mogelijkheden dan u in eerste instantie voor mogelijk houdt. Het object is nu in gebruik als tuincentrum. Het gehele object bestaat uit: een vrijstaande woning met gesloten en open verkoopruimte, loods en overige aanhorigheden. Het object wordt aangeboden op circa 0,90 hectare. Indien gewenst is er circa 9,3 hectare meer grond te koop, of een gedeelte hiervan. Inhoud woning ca. 645 m², gesloten verkoopruimte ca. 300 m², open verkoopruimte ca. 304 m², loods ca. 192 m².

Huidige situatie
De huidige situatie bestaat uit een vrijstaande woning met daaraan gebouwd een bijgebouw. In dit bijgebouw is een garage gesitueerd en de verkoopruimte ten behoeve van het tuincentrum. Vervolgens is aan het tuincentrum een overkapping gebouwd. Deze overkapping doet dienst als buitenshowroom. Achter op het terrein is een loods gebouwd. Op het dak van deze loods zijn zonnecellen aangebracht waarmee het bedrijf zelfvoorzienend is voor wat betreft elektra. De loods is in gebruik als stallingsruimte voor machines en voor opslag. Daarnaast is op het terrein nog waterbassin aanwezig. De woning en de bijgebouwen zijn bijzonder fraai omgeven door een aangelegd tuin.

Bouwaard
Woning
De woning met berging is oorspronkelijk gebouwd in 1985. In 1989 is er een kantoor achter de berging aangebouwd. Bij dit gedeelte is de constructie dusdanig dat hier een 2e verdieping op gebouwd kan worden. In 1994 is er een serre aangebouwd en in 2011 is dit gedeelte volledig bij de keuken getrokken. Ook in 2011 is de begane grondvloer van de woonkamer, keuken en serre vernieuwd. Hierbij is er een nieuwe betonvloer met isolatie en vloerverwarming aangelegd.

De woning heeft een totale inhoud van circa 645 m³. Het dak is met gebakken pannen bedekt. De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen en nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing. De kozijnen zijn tevens voorzien van rolluiken. De begane grond en de eerste verdieping hebben een betonnen vloer, de zolder met vlizotrap heeft een houten vloer. De woning is voorzien van centrale verwarming op aardgas en is aangesloten op het gemeentelijk rioolsysteem.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
- Hal met meterkast en trapopgang;
- Ruime woonkamer met toegang tot keuken en oorspronkelijke serre nu in gebruik als eetkamer.
Dit gedeelte is af te scheiden van de woonkamer door schuifdeuren;
- Keuken, geheel vernieuwd in 2011;
- Portaal met toilet en inbouwkast. Via het portaal bereik je berging;
- Berging met wasgelegenheid. Via de berging is het kantoor en garage bereikbaar;
- Kantoor;
- Garage is gesitueerd in het aangebouwde bijgebouw en wordt later nog beschreven.
Eerste verdieping:
- Overloop;
- 4 slaapkamers;
- Hobbykamer;
- Badkamer, vernieuwd in 2010.

Bijgebouw (verkoopruimte)
Dit gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 567 m².

Loods
De loods is gebouwd in 1997 en heeft een afmeting van 12 x 16 = 192 m². Daarnaast is er een aanbouw met een oppervlakte van circa 50 m².

Overige voorzieningen
Het bedrijf is ontsloten met erfverharding, bestaande uit betonklinkers. Daarnaast is het bedrijf afgerasterd met hekwerk en poorten. Zowel de woning als het bijgebouw is voorzien van een alarminstallatie.

Planologische mogelijkheden
Het bedrijf is voorzien van de bestemming: "Agrarisch 2" en is aangewezen
Het object heeft een bouwvlak van circa 1,3 hectare en is tevens bestemd als: "Functieaanduiding specifieke vorm van agrarisch bedrijf – 7".

Feitelijke mogelijkheden
Het object is, gezien de aanwezige opstallen en ligging, voor diverse doeleinden geschikt. Indien een gegadigde(n) een bepaalde exploitatie of juist geen exploitatie wenselijk acht en deze niet in het bestemmingsplan is opgenomen, vragen wij u met ons contact op te nemen. Mogelijkerwijs kunnen wij beoordelen of de voorgenomen haalbaar is binnen de kaders van het bestemmingsplan c.q. wijzigingsmogelijkheid.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning met loods
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
220 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
40 m²
Bruto inhoud
645 m³
Perceeloppervlakte
9.000 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, dubbele wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zeeland
Sectie
K
Perceel
1308
Oppervlakte
9000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Langenboomseweg 117 ZEELAND

naar Langenboomseweg 117 ZEELAND
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI