Vorige | Volgende

Molenbrand 0 ong BOEKEL

Vraagprijs € 249.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Twee bouwkavels, elk geschikt voor de oprichting van een royaal vrijstaand landhuis, gelegen aan Molenbrand ongenummerd, gelegen in het landelijke buitengebied van de gemeente Boekel.

De bouwkavels zijn ontstaan vanwege de sanering (sloop) van het agrarische (varkens) bedrijf van de eigenaar. De kavels zijn gelegen in buurtschap "de Elzen", in het overwegend agrarische buitengebied. De belendingen bestaan uit soortgelijke (burger)woningen en een enkel (agrarisch) bedrijf.

De gemeente Boekel, gelegen tussen de gemeenten Uden, Sint Anthonis, Gemert-Bakel en Veghel, heeft circa 9.300 inwoners.

Van de totale oppervlakte (3.451 ha) wordt 230 ha ingenomen door de bebouwde gedeelten van de kernen, 20 ha door bedrijventerreinen, 110 ha door wegen, 60 ha door sport- en recreatieterreinen, en 100 ha door bos. Het overgrote deel van de gemeente is in gebruik voor agrarische doeleinden.

Door de sfeer van de Brabantse gemoedelijkheid en een rijk verenigingsleven is het prettig wonen in Boekel. Boekel heeft zich dan ook ontwikkeld tot een forensenplaats voor omliggende grotere gemeenten. Boekel heeft landelijke bekendheid verworven door het afschaffen van onnodige regelgeving en het verleggen van verantwoordelijkheden naar de burgers. Niet voor niets is het motto van de gemeente: "Gastvrij en actief".

Aan de Molenbrand te Boekel liggen deze bouwkavels die vroeger deel hebben uitgemaakt van het agrarische (varkens) bedrijf aan de Elzen 16 te Boekel. Het perceel is thans grotendeels onbebouwd en in gebruik als weiland.

De eigenaar van het bedrijf heeft voldaan aan alle voorwaarden die, in het kader van de Regeling Ruimte voor Ruimte, worden gesteld om ter plaatse een tweetal royale landhuizen op te kunnen richten. Het bestemmingsplan in inmiddels gewijzigd en na het verkrijgen van de bouwvergunning kan de nieuwe eigenaar direct aan de slag met de bouwactiviteiten.

Aangrenzend aan de bouwkavel is meer grond gelegen. Kandidaten die een ruimer perceel ambiƫren kunnen derhalve meer grond bijkopen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de makelaar.

Er heeft een bodemonderzoek plaatsgevonden waaruit is gebleken dat de grond schoon is. Per januari 2013 is er glasvezel aanwezig.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1500 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Volle eigendom
Sectie
K
Perceel
113
Oppervlakte
1500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Molenbrand 0 ong BOEKEL

naar Molenbrand 0 ong BOEKEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI