Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Nieuwekampen 0 ong VINKEL

Bewaar object
Dit agrarisch object is verkocht

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Het perceel cultuurgrond à 8.26.48 hectare, bestaat uit goede kwaliteit zandgrond met een goede ontwatering en goede ontsluiting.

GEBRUIK
Het perceel is gebruikt voor landbouwkundige doeleinden, en is momenteel in gebruik als akkerbouwland. In de Basisregistratie Gewaspercelen (BRP) betroffen de geteelde gewassen van 2012 t/m 2018 steeds snijmais (gewascode 259), doch in het jaar 2013 eenmalig consumptieaardappelen (gewascode 2014).

BODEM/GRONDSOORT
De bodemopbouw van het perceel (tot globaal 1,2 meter diepte) betreft een beekeerdgrond met leemarm en zwak lemig fijn zand (pZg21).

PLANOLOGISCHE KENMERKEN
Het perceel is gelegen binnen bestemmingsplan "Buitengebied Maasdonk 2012" en is bestemd als "Agrarisch met Waarden – Landschapswaarden". Zie bijlage.

BETALINGSRECHTEN
De verkoop gaat niet gepaard met de verkoop en/of levering van betalingsrechten, als bedoeld in het Europees Gemeenschappelijk Landbouwbeleid. Ook alle andersoortige agrarische productierechten behoren niet tot een koop.

HERINRICHTINGSRENTE
Beide kadastrale percelen zijn niet belast met herinrichtingsrente (ruilverkavelingsrente).

KADASTRALE SPLITSING
Voor wat betreft perceelnummer 788 dient nog voor de notariële levering een kadastrale splitsing doorgevoerd te worden. De hiermee gemoeide kosten komen voor rekening van koper en verkoper tezamen, beide voor gelijke delen. De hiervoor en hierna genoemde perceelsoppervlaktes zijn zorgvuldig berekend, maar niet meer dan een indicatie van de na splitsing door het Kadaster vast te stellen definitieve oppervlakte. Een eventuele over- of ondermaat zal verrekend worden tegen de overeengekomen koopsom, rekenend per vierkante meter.

Op de luchtfoto bij de foto's is met blauw de nieuwe perceelsscheiding aangeduid. De huidige kadastrale grenzen zijn met zwarte lijnen weergegeven. Het uitzetten van de nieuwe te vormen kadastrale grenzen kan door koper en verkoper tezamen geschieden.

BEZICHTIGINGEN
Het perceel grond is op eigen gelegenheid te bezichtigen.

Vraagprijs
€ 8,00 per vierkante meter.

AANVAARDING
In overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Losse grond
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
8 ha 26 a 48 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
NULAND
Sectie
E
Perceel
786
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
NULAND
Sectie
E
Perceel
788
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Nieuwekampen 0 ong VINKEL

naar Nieuwekampen 0 ong VINKEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI