Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Noorderbaan 12 NISTELRODE

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

Object
Moderne instapklare kantoorruimten verdeeld over twee bouwlagen met ruim parkeerterrein gelegen op goed bereikbare zichtlocatie aan de snelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen). Bouwjaar 2007.

Oppervlakten:
Begane grond: ca. 100 m².
Verdieping 1: ca. 240 m².

De kantoorruimten maken onderdeel uit van een groter bedrijfscomplex bestaande uit o.a. een bedrijfshal, dat nadrukkelijk niet beschikbaar is en dan ook geen onderdeel uitmaakt van deze documentatie. Het parkeerterrein en de entree zijn gemeenschappelijk in gebruik.

Omgeving
Het bedrijfscomplex is gesitueerd op bedrijventerrein Kleinwijk Oost ten noordoosten van het centrum van Nistelrode. Kleinwijk Oost betreft een kleinschalig bedrijventerrein. De directe omgeving wordt gekenmerkt door voornamelijk groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven in het MKB.

Door de situering aan de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) zijn er volop mogelijkheden voor reclamevoering waarmee een omvangrijk publiek wordt bereikt. De huidige gebruikers van dit bedrijfscomplex maken hiervan handig gebruik. De banners zijn van heinde en verre over de snelweg te zien.

Bereikbaarheid / Parkeren
Nistelrode kent een zeer centrale ligging in noordoost-brabant binnen de driehoek Eindhoven, 's-Hertogebosch en Nijmegen. Vanuit deze steden is het bedrijfscomplex dan ook binnen dertig autominuten te bereiken.

Het bedrijfscomplex is gelegen direct aan de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen). Op het eigen buitenterrein zijn circa veertig parkeerplaatsen beschikbaar.

Voorzieningen
De kantoorruimten beschikken over de modernste technieken.

De ontvangstruimte is voorzien van een elektrische toegangsdeur, televisiescherm t.b.v. promotie, inbraakalarm- met camerasysteem en een intercomsysteem. De kantoorruimten zijn voorzien van systeemplafonds met inbouw TL verlichting, airconditioning, geluidsinstallatie en wifiversterkers, linoleumvloerafwerking, wandgoten ten behoeve van data- en voedingsbekabeling, elektrische screens. Verwarming middels CV installaties en vloerverwarming. Warmwater middels close-in boilers. Luchtzuivering middels mechanische afzuiging en balansventilatie. Daarnaast beschikt het bedrijfscomplex over een brandmeldinstallaties, brandslanghaspels, noodverlichting, verbanddozen etc.

Bestemming
De kantoorruimten zijn gelegen in het bestemmingsplan "Bedrijventerreinen Bernheze" van de gemeente Bernheze. Dit bestemmingsplan is door de gemeenteraad vastgesteld op 27 juni 2013.
De bestemming is "Bedrijf" met als functieaanduiding "bedrijf tot en met categorie 4.1".

Huurprijs
€ 125,- per m² per jaar.

Aanvaarding
Streefdatum: november 2017.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
340 m²
In units vanaf
100 m²
Perceel
1.634 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
3

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nistelrode
Sectie
L
Perceel
1084
Oppervlakte
359 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Nistelrode
Sectie
L
Perceel
550
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Noorderbaan 12 NISTELRODE

naar Noorderbaan 12 NISTELRODE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI