Vorige | Volgende

Oude Weidesteeg 8 Eethen

Bewaar object
Dit agrarisch object is verkocht

Omschrijving

Melkveehouderij bestaande uit een bedrijfswoning van 1969, een ligboxenstal (1983/2011) met 155 plaatsen, een jongveestal (1969) voor 70 stuks jongvee en werktuigenberging (1969). Het geheel is gelegen op ruim 40 hectare grond, wat nog te vermeerderen is met 08.61.05 hectare extra landbouwgrond.

BEDRIJFSWONING
De woning is in 1969 traditioneel gebouwd met funderingen op staal. De wanden zijn opgetrokken in niet-geïsoleerde spouw en uitgevoerd in schoonmetselwerk. Het geïsoleerd zadeldak met houten dakconstructie is gedekt met betonpannen. De begane grond vloer is uitgevoerd in beton en de verdiepingsvloeren in hout. Alle ramen, deuren en kozijnen zijn uitgevoerd in hard hout en voorzien van dubbele beglazingen. Het huis wordt verwarmd middels een Cv-installatie (werkend op propaangas) van Nefit combi (bouwjaar 2000) en radiator.

In 2008 is de woning verbouwd, waarbij de woonkamer en de keuken volledig gerenoveerd zijn.

LIGBOXENSTAL
De ligboxenstal bestaat uit twee delen: het voorste deel (29,95 m¹ x 24,23 m¹) dateert uit 1983 en het achterste deel (25,61 m¹ x 25,21 m¹) uit 2011 en is thans één functionele eenheid (1.371 m²). Beide delen gebouwd met funderingen op staal. Borstwering uit betonelementen v.w.b. de zijgevels, daarboven beweegbaar zijl. Gevels mestwerk met damwand topgevels. Gedeelte van 1983 voorzien van asbest-houdende golfplaten en gedragen door verlijmde spanten en gordingen. Nieuw gedeelte uitgevoerd in stalen spanten en houten gordingen en gedekt met sandwichpanelen. Type: 2 + 2 rijïg.
Inrichting:

Oude gedeelte voorzien van 81 ligboxen (h.o.h. 118 cm¹), waarvan ½-deel zwevende boxen (2014) en ½-deel r-boxen (1983). Zelfsluitend veiligheidsvoerhek. Voerbakken met coatingen. Betonroosters (1 m¹ breedte).

Nieuwe gedeelte voorzien van 74 ligboxen (h.o.h. 118 cm¹) met zwevende boxen (2011) met koematrassen: vlakke betonvloer (ca. 1,6 m¹ sleuf met kunststof cassette; emissiearm). Zelfsluitend veiligheidsvoerhek. Voerbakken met coatingen.

Verder ingericht met: een melktank van 14.000 liter van het merk Mueller (2012), een voeraanschuifrobot Juno 100 (2017), twee melkrobots Lely A4 (2012) voorzien van koeherkenning en activiteitsmelding en een mestrobot van De Laval (2012).

JONGVEESTAL
Bereikbaar via het portaal van het woonhuis. De stal is gebouwd in 1969 en heeft een oppervlakte van 357 m². Gebouwd met funderingen op staal en wanden opgetrokken in spouw en uitgevoerd in schoonmetselwerk (binnenwanden met kalkzandsteen). Het zadeldak wordt gedragen door verlijmde houten spanten en houten gordingen en is gedekt met asbesthoudende golfplaten en deels lichtdoorlatende platen. Centrale voergang (via de voor- én achterzijde bereikbaar) met betonvloeren en groepshokken met betonroosters (geen ligboxen) en voerhekken. Gedeeltelijk voorzien van een hooizolder boven de linker groepshokken. De stal herbergt inpandig een garage en deels inpandig / deels als aanbouw een werkruimte en hygiënesluis met toilet.

JONGVEESTAL & WERKPLAATS
Deze jongveestal en werkplaats (bouwjaar 1969) heeft een oppervlakte van (11 x 26) 271 m². Voor de helft ingericht als stal met groepshokken voor kalveren (geen ligboxen) en voor de andere helft ingericht als werkplaats. Gebouwd met funderingen op staal en wanden opgetrokken in spouw en uitgevoerd in schoonmetselwerk. Het zadeldak wordt gedragen door stalen spanten en houten gordingen en is gedekt met asbesthoudende golfplaten en etherniet plafond.

WERKTUIGENBERGING
De werktuigenberging (bouwjaar 1969) heeft een oppervlakte van (9 x 18) 162 m². Gebouwd met funderingen op staal, wanden opgetrokken uit staalprofielplaat op houten regelwerk. Het ongelijk zadeldak wordt gedragen door stalen spanten en houten gordingen en is gedekt met asbestvrije golfplaten en deels lichtdoorlatende platen. De vloer is bestraat met betontegels.

CHALET / BUNGALOW
Los van het bedrijf (afgescheiden middels een sloot) staat nog een vrijstaande bungalow / chalet met tuinhuisje. Uitgevoerd in hoofdzakelijk hout en voorzien houten kozijnen met dubbele beglazingen. Voorzien van alle nodige voorzieningen en aansluitingen (w.o. een airconditioningssysteem).

OVERIGE TEREINVOORZIENINGEN
- Drie kuilvoerplaten: 1 à 9 x 45 en 2 à 9 x 40 m¹.
- Vier sleufsilo's: 40 x 9 x 1,5 + 45 x 9 x1,5 + 2 à 6 x 10 x 1.
- Twee voersilo's à 20 ton.
- Op het terrein is een gekeurde dubbelwandige dieselolietank aanwezig met een inhoud van 3.000 liter en een propaangastank van 3 m³.

BELASTINGEN EN KOSTEN
Alle kosten en belastingen welke op de overdracht en levering betrekking hebben (zoals de overdrachtsbelasting, notariskosten en kadastrale kosten) komen voor rekening van koper. De makelaarskosten komen volledig voor rekening van verkoper.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs is op aanvraag. De vraagprijs heeft uitsluitend betrekking op de onroerende zaken. De betalingsrechten, fosfaatrechten, de veestapel, de voorraden, de machines en overige roerende zaken zijn nadrukkelijk niet in de vraagprijs inbegrepen. Overname van voornoemde zaken is in overleg bespreekbaar. Nadrukkelijk wél inbegrepen is de melkrobot, melktank en de mestrobot.

BTW-REGELING
Verkoper neemt deel aan de BTW-regeling.

EXTRA GROND
Tegen meerprijs is er de mogelijkheid om extra grond tot de koop te laten behoren. Deze extra grond is hiernaast in blauw globaal aangeduid.

INLICHTINGEN
Voor informatie, het inplannen van een bezichtigingen en biedingen kunt u contact opnemen met Bernheze Makelaars & Adviseurs B.V.: agrarisch@bernheze.nl of telefonisch op 0413-243818.

Bij gebleken interesse is er de mogelijkheid om u te voorzien van extra aanvullende informatie. Hieronder te verstaan: kadastrale berichten en uittreksels, voorgaande akte van levering, detailtekeningen behorende bij de milieuvergunning, natuurbeschermingswetvergunning, details weidevogelregeling, etc.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Melkveehouderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
41 ha 49 a 94 ca
Omvang
geheel perceel
Sectie
A
Perceel
469
Are
83
Centiare
10

Kadastrale gegevens

Gemeente
AALBURG
Sectie
A
Perceel
469
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
AALBURG
Sectie
C
Perceel
46
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
AALBURG
Sectie
C
Perceel
47
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
AALBURG
Sectie
C
Perceel
48
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
AALBURG
Sectie
C
Perceel
49
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
AALBURG
Sectie
C
Perceel
57
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
AALBURG
Sectie
C
Perceel
59
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Oude Weidesteeg 8 Eethen

naar Oude Weidesteeg 8 Eethen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI