Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Passage 3 Uden

Huurprijs € 2.600 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Object
Commerciële ruimte gelegen op uitstekende locatie in het centrum van de winkelstad Uden. De commerciële ruimte is bestemd ten behoeve van centrumdoeleinden, waaronder detailhandel, kantoren / dienstverlening en ook horeca. Frontbreedte: ca. 10 meter.

Oppervlakte:
Ca. 110 m² commerciële ruimte gelegen op de begane grond.
Ca. 9 m² opslag- / archiefruimte gelegen in het souterrain.

Omgeving
De commerciële ruimte is gelegen in de Passage aan de zijde van de Marktstraat en maakt daarmee onderdeel uit van het kernwinkelgebied van Uden. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een gemêleerde bebouwing bestaande uit commerciële ruimten op de begane grond en veelal bewoning op de verdiepingen. In de Passage zijn voornamelijk detailhandelsbedrijven vertegenwoordigd, waaronder Xenos, Shoesite en Vive Boutique. Aan de Marktstraat zijn tevens horecabedrijven en dienstverleners vertegenwoordigd. Hierdoor ontstaat een veelzijdig aanbod aan voorzieningen door zowel lokale ondernemers (HoutBrox) als landelijke formules (Blokker, Open32 en McDonalds).

In de directe omgeving is recent een grootschalige uitbreiding van het winkelcentrum gerealiseerd. Op de hoek van de Marktstraat en de Promenade zijn inmiddels de nieuwe vestigingen van H&M en V&D geopend. Tevens zullen hier vestigingen van WE, Telfort en Amac (Apple expert) openen. Hierdoor wordt de positie als winkelstad in de regio Uden / Veghel versterkt.

Bereikbaarheid
Het centrum van Uden is goed bereikbaar. De op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) zijn gelegen op een afstand van slechts enkele autominuten. Mede hierdoor strekt het verzorgingsgebied van het centrum van Uden ver buiten de eigen stadsgrenzen.

Tevens is in Uden gevestigd een centraalstation van het regionale busvervoer. Nabij het complex bevindt zich een halte.

Indeling / afwerking
De commerciële ruimte is voorzien van een kunststofvloer, systeemplafonds met TL verlichting en een elektrisch warmeluchtgordijn. De pantry is voorzien van een close-in boiler t.b.v. warmwater en een koelkast. Het toilet is half betegeld. Het souterrain is geschikt als archief- of opslagruimte. Het geheel is gerenoveerd in 2017.

Parkeren
De commerciële ruimte is gelegen in het voetgangersgebied. In de directe nabijheid zijn voldoende parkeermogelijkheden (tegen betaling).

Huurprijs
€ 2.600,- per maand exclusief BTW.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
119 m²
In units vanaf
119 m²
Opp winkelruimte
119 m²
In units vanaf
119 m²
Perceel
110 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
M
Perceel
3474
Oppervlakte
110 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Passage 3 Uden

naar Passage 3 Uden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI