Vorige | Volgende

Peelstraat 3 a VORSTENBOSCH

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

De bouwkavel heeft een oppervlakte van 540 m2. Afhankelijk van de wensen van de nieuwe bewoner(s) is de kavelmaat enigszins te variëren.

Deze bouwkavel is gesitueerd aan de Peelstraat, op korte afstand van het mooie dorpsplein van Vorstenbosch. Het bestemmingsplan biedt voor dit kavel de mogelijkheid om een vrijstaande woning te bouwen. (meer informatie over de bestemming in de bijlage). Let op, nog maar 1 kavel beschikbaar!

In Vorstenbosch is basisonderwijs voorzien, horeca, een actief verenigingsleven, sportverenigingen als tennisclub en voetbalclub zijn erg actief. Tevens is er een slagerij, dagwinkel voor de dagelijkse boodschappen. In dorpshuis de Stuik worden diverse activiteiten georganiseerd door het jaar heen.

Uden, Veghel en Nistelrode zijn zeer dichtbij en zorgen ervoor dat alle wenselijke voorzieningen in de buurt zijn. Daarnaast is met de A50 of de N279 de ontsluiting goed en zijn grotere steden als Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen snel te bereiken.

Bijzonderheden
Er is nog geen definitief bouwplan voor een woning. De kandidaten hebben dus een grote eigen inbreng bij de ontwikkeling van de woning. In de mediapresentatie ziet u hoe een mogelijke woning er uit kan gaan zien. Extra detail hierbij is dat er op deze kavel welstandsvrij gebouwd mag worden, dit betekend dus dat u volledig naar eigen wens een bijzondere woning kan realiseren!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
540 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Vorstenbosch
Sectie
G
Perceel
707
Oppervlakte
540 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Peelstraat 3 a VORSTENBOSCH

naar Peelstraat 3 a VORSTENBOSCH
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI