Vorige | Volgende

Smalstraat 3 - 5 OSS

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Huurprijs € 1.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Commerciële ruimten met parkeergelegenheid op eigen terrein gelegen op goed bereikbare locatie in het centrum van Oss. Oorspronkelijke bouwjaar: 1966. De onroerende zaak is door de jaren heen meermaals verbouwd en maakt een goed onderhouden indruk.

Oppervlakte: Totaal ca. 365 m² commerciële ruimte.
waarvan te huur: ca. 120 m² kantoor
ca. 82 m² magazijn

Plaatselijk bekend als Smalstraat 3-3a te Oss (5341 TW).

De locatie is gelegen in het bestemmingsplan Midden Noord Oss 2012 en is bestemd t.b.v. gemengde doeleinden (gemengd-3). Hiermee wordt bedoeld: kantoren, maatschappelijk en dienstverlening.

De commerciële ruimten maken onderdeel uit van en complex met op de verdieping een luxe appartement. De commerciële ruimte omvat totaal ca. 362 m², welke gedeeltelijk is verhuurd. Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 139 m². Het totaal wordt te koop aangeboden voor: € 650.000,- kosten koper. In de bijlage is beeldmateriaal toegevoegd.

Kadastraal bekend als gemeente Oss, sectie E, nummer 5248. Perceelgrootte: ca. 639 m².

Omgeving
Het complex is gelegen ten zuidwesten van het kernwinkelgebied van Oss. De directe omgeving wordt gekenmerkt door gemêleerde bebouwing bestaande uit woonbebouwing aangevuld met zowel detailhandelsbedrijven als kantoren. Op steenworp afstand is gelegen de Raadhuislaan waar diverse zakelijk dienstverleners en o.a. het gemeentehuis zijn gevestigd.

Bereikbaarheid
De Smalstraat is gelegen nabij de Kromstraat en de Raadhuislaan die het centrum van Oss ontsluiten. Hierdoor is de locatie bijzonder goed bereikbaar zowel lokaal als regionaal. Oss is gelegen in het noorden van Noord-Brabant en daardoor relatief centraal in Nederland nabij steden als 's-Hertogenbosch en Nijmegen.

De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed. Nabij het complex bevindt zich een halte van het regionale busvervoer. Daarnaast beschikt Oss over een station van de Nationale Spoorwegen dat op loopafstand is gelegen.Parkeren
Het complex beschikt over een verhard buitenterrein dat is ingericht ten behoeve van parkeren. In totaal zijn er acht parkeerplaatsen gerealiseerd waarvan zes parkeerplaatsen zijn bestemd voor gebruikers en bezoekers van de commerciële ruimten. Voor het overige zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen aan de Smalstraat.

KOOP TOTAAL

Vraagprijs
€ 650.000,- kosten koper.

Aanvaarding
In overleg, deels in verhuurde staat.

HUUR COMMERCIELE RUIMTEN

Huurprijs
€ 1.500,00 per maand.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
in overleg

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, inclusief de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
362 m²
In units vanaf
82 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oss
Sectie
E
Perceel
5248
Oppervlakte
639 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Smalstraat 3 - 5 OSS

naar Smalstraat 3 - 5 OSS
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI