Vorige | Volgende

Trentweg 27 Erp

Vraagprijs € 410.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Langgevelboerderij met voorhuis (woongedeelte), achterhuis (voormalige stal), aangebouwde varkensstal, rundveestal, garage, twee opslagruimtes en verdere aanhorigheden gelegen in het landelijk buitengebied.

Huidige situatie
Het bedrijf heeft een milieuvergunning voor de huisvesten van 47 melkkoeien of kalver ouder dan 2 jaar en 52 stuks vrouwelijk jongvee tot de leeftijd van 2 jaren. Dit komt neer op een maximale jaarlijkse ammoniakemissie van 650 kg. en een fijnstofemissie van 8 kg.

Bouwaard
Woning (voorhuis)
De langgevelboerderij is gebouwd in 1930. Het voorhuis is in gebruik al woongedeelte, het achterhuis is in gebruik geweest als oude grupstal. Het achterhuis heeft een traditionele indeling en is op dit moment in gebruik als opslagruimte en beschikt over een houten zolder.
Het achterhuis heeft een niet beschoten kap. De woning en entree hebben een totale inhoud van circa 625 m³. Het dak is met gebakken pannen bedekt. De woning is voorzien van enkele beglazing en volledig voorzien van hardhouten kozijnen. De begane grond heeft een betonnen vloer en de verdiepingsvloer heeft een houten vloer. De woning is voorzien van centrale verwarming op stookolie en is aangesloten op het gemeentelijk rioolsysteem.

De indeling is als volgt:
Begane grond: woonkeuken met traditionele grote schouw, woonkamer met aansluiting voor haart, slaapkamer met kleine schouw, opkamer, grote kelder en hal met toilet en badkamer. Tussen de hal en de stal is nog een berging gesitueerd, alwaar de c.v.-installatie staat opgesteld.

Eerste verdieping:
Een enkele open ruimte, waar middels een eenvoudige houten aftimmering verschillende ruimtes zijn gecreëerd.

Aangebouwde varkensstal
Aan de boerderij is een kleine varkensstal aangebouwd. Voorzien van betonnen vloeren met stalen roosters en ventilatoren in het dak.

Vrijstaande rundveestal
Bouwjaar: 1956.
Bouwwijze: traditioneel gebouwd met stalen spanten en houten gordingen, funderingen op staal en gevels in schoonmetselwerk. Het zadeldak is voorzien van lichtdoorlatende platen, lichtstraten in de nok en het geheel is verder gedekt met abc-platen.
Vloeroppervlakte: ca. 14,75 m1 x ca. 22,00 m1 = ca. 324 m2.

Indeling:
Melklokaal en stalgedeelte met plaats voor 38 stuks rundvee. De stal is voorzien van betonvloeren, deels opgelegd met rubberen matten en stalen roosters.

Garage
Bouwjaar 1969.
Vloeroppervlakte: ca. 6,85m x ca. 4,00 m = ca. 27 m2.

Opslagruimtes 2 stuks
Bouwjaar 1965
Vloeroppervlakte opslagruimte 1: ca. 7,75m x ca. 5,60m = ca. 43 m2.
Vloeroppervlakte opslagruimte 2: ca. 9,00m x ca. 5,00m = ca. 45 m2.
In totaliteit circa 88 m2.

Productierechten
Varkensrechten: 10 stuks varkensrechten.

Welzijn
Het object voldoet gedeeltelijk aan de welzijnseisen van deze tijd.

Exploitatie
Behoudens de cultuurgronden, is het bedrijf c.a. thans niet in exploitatie. De cultuurgronden zullen oogststoppelboot worden opgeleverd.

Bijzonderheden
Heb object wordt verwarmd middels een olie gestookte installatie. De daarbij behorende tank is in 2016 nog vernieuwd en voldoet daarmee aan de nieuwste en hoogste milieueisen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Type
Overig object
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
0 ha 99 a 90 ca
Omvang
geheel perceel
Sectie
P
Perceel
212
Are
99
Centiare
90

Kadastrale gegevens

Gemeente
Erp
Sectie
P
Perceel
212
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Trentweg 27 Erp

naar Trentweg 27 Erp
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI