Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Veesteeg 0 ong BENEDEN-LEEUWEN

Prijs op aanvraag 

Bewaar object

Omschrijving

Algemeen
Er is een bestemmingsplan ontwikkelt voor de gronden gelegen tussen de Veesteeg en de Spijkerstraat in Beneden-Leeuwen (bedrijventerrein Veesteeg-West). De gronden sluiten aan op de bedrijven terreinen Expeditieweg en Nijverheidsstraat en provinciale weg N322. De kavelgrootte zal variëren van circa 1.500 m2 tot 2.500 m2 (grotere kavels met vrijstelling mogelijk).

Object
Het betreft de verkoop van onbebouwde bouwgrond op bedrijventerrein Veesteeg-West, waarop koper vervolgens voor eigen rekening en risico een bedrijfsruimte met aanhorigheden kan oprichten middels een door koper aan te vragen bouwvergunning conform het bepaalde in het bestemmingsplan en gemeentelijke bouwverordening.

In de directe nabijheid van het object zijn reeds een aantal bedrijven gelegen. Op het terrein zelf (de Onderstal) zijn gevestigd o.a. Walraven Meubel, WeBe Systems en Carrosseriebedrijf Bart Romijnders, aan de Veesteeg zelf zit Shots Media, de Gemeentewerf, Toyota Jo van Oyen en Goretti Meubelindustrie en op het tegenovergelegen bedrijventerrein Expeditieweg zijn o.a. Sanders Beton B.V, de Ruiter B.V. Sloopwerken en een bedrijfsverzamelgebouw gevestigd.

De Veesteeg is een van de verbindingswegen vanuit Leeuwen naar de Maas en Waalweg. Het bedrijventerrein is gemakkelijk en snel te bereiken.

Koopsom
De koopsom bedraagt € 125,- per m² betreffende de percelen gelegen aan de zijde van de Veesteeg (nummer 1), € 105,- per m² betreffende de percelen gelegen aan de voorzijde van de Onderstal (nummer 9 en 11), €100,- per m² betreffende de percelen met nummer 12 en € 95,- per m² voor de percelen met nummer 6 en 7, nog te vermeerderen met omzetbelasting.

Wijziging koopsom
De eigenaar houdt zicht het recht voor jaarlijks per 1 januari de prijs te verhogen.

Kosten koper
Genoemde prijzen zijn kosten koper. Kosten, rechten en omzetbelasting op de koop/verkoop en de eigendomsoverdracht vallende, zijn voor rekening van koper. De koopsom wordt verhoogd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting aangezien de onderhavige levering onderworpen is aan de heffing van omzetbelasting. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond
Type
Bouwgrond BOG
Bouwtype
N.v.t.
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
1.600 m²
In units vanaf
1.600 m²
Perceel
4.080 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Wamel
Sectie
H
Perceel
1328
Oppervlakte
2057 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Veesteeg 0 ong BENEDEN-LEEUWEN

naar Veesteeg 0 ong BENEDEN-LEEUWEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI