Vorige | Volgende

Verlengde Velmolen 5 - 7 Uden

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Waanzinnig wonen en werken!

Elegante, eigentijdse woning met bedrijfsgedeelte gelegen aan de entree van woonwijk Uden Zuid.


Sereniteit en stijl. Die kwaliteiten beschrijven het pand aan de Velmolenweg 5-7 het meest treffend. Deze riante, moderne, onder architectuur (www.wy.nl) gebouwde vrijstaande woning beschikt over een geïntegreerde bedrijfsruimte. Alle royale woon- en werkvertrekken zijn met gevoel voor smaak en esthetiek vormgegeven. Die tendens is ook doorgezet in het ontwerp van het omliggende terrein, wat het geheel compleet maakt. Daglichttoetreding en zichtlijnen versterken de ruimtelijkheid van het ontwerp. De woning vormt samen met de bedrijfsruimten één geheel, maar is door een ingenieus opgezette plattegrond toch geheel gescheiden, waardoor privacy gewaarborgd is. Het pand biedt de perfecte basis om gezinsleven én bedrijfsactiviteiten te combineren. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bij de unieke eigenschappen van de woning mag u bovendien een prachtige centrale locatie optellen, aan de entree van de gewilde nieuwe woonwijk Uden-Zuid. De directe woonomgeving is zeer open en groen opgezet met velden en fraaie, door bomen omrande waterpartijen. De supermarkt is dichtbij. Tegelijkertijd zorgt de nabijgelegen verbindingsweg voor een optimale ontsluiting naar zowel het Udense centrum als de A50 richting Eindhoven en Nijmegen.

Algemeen

Woonoppervlakte of kantooroppervlak totaal: 432 m2
Totale inhoud 1.436 m3
Perceeloppervlakte: 1.035 m2
Frontbreedte perceel 25 m
Bouwjaar: 2006-2007

Indeling

Het tweeledig gebruik van het gebouw komt tot uitdrukking in de entree van de bedrijfsruimte aan de straatzijde en de verscholen entree van de woning aan de zijgevel. Ramen en deuren zijn met gevoel voor detail en proportie geplaatst in de uit Duitse Wasserstrich steen opgetrokken gevels met terugliggende voeg. De bedrijfsruimte beslaat een groot deel van de begane grond, die verder is ingevuld met de entree en de slaapkamers van de woning. Op de eerste verdieping bevindt zich de "bel étage" met zitkamer en keuken.

Bedrijfsgedeelte - begane grond
De plattegrond van de bedrijfsruimte kenmerkt zich door een heldere opzet met gebruiksruimten aan de gevelzijde en een ruggengraat met alle benodigde facilitaire functies.

Vanuit de centrale ingang aan de straatzijde komt u eerst in een wachtruimte die u op diverse manieren kunt benutten. Hier is onder andere een garderobe-nis gemaakt met ernaast een pantry. Aansluitend loopt u via een lange gang naar de verschillende kantoor- en spreekruimten. Verder is hier een vaste archiefkast gerealiseerd en een sanitaire ruimte. De toepassing van natuurlijk hout in combinatie met glas en stucwerkwanden benadrukt het modernistische karakter van het gebouw. De betonnen gietvloer met vloerverwarming kenmerkt alle ruimten. Dit versterkt niet alleen de eenheid binnen het bedrijfsgedeelte maar is bovendien zeer onderhoudsvriendelijk.

De eerste vier vertrekken aan de rechterzijde van de gang zijn elk rond de 11 vierkante meter groot en daarna volgt een groepsruimte van 22 vierkante meter. Aan het einde van de gang bevindt zich het paradepaardje van het pand: een royale hoge groepsruimte van ruim 62 vierkante meter. Vanuit deze laatste ruimte geniet u dankzij de brede schuifpui van een rustgevend uitzicht op de tuin. Aan de voorzijde is aan de andere kant van de gang nog een groot kantoorgedeelte van 22 vierkante meter. Een in de hoek geplaatste deur maakt interne doorgang naar de woning mogelijk. In alle werk- en spreekruimten valt het daglicht royaal binnen, wat zorgt voor een lichte, aangename werkomgeving.

Woning - begane grond
Aan de zijgevel is een aparte ingang voor de privévertrekken. In het midden van de woning is een royale carport. Tevens bevindt zich hier een buitenopgang naar de woning en toegang tot zowel de bedrijfsruimte als de woning op de begane grond.

Door de ingang voor de privévertrekken komen we in een ruime hal met een trapopgang, gastentoilet en bergkast. Verderop op deze verdieping vindt u onder meer drie (slaap)kamers en separate doucheruimte. Hoge ramen op de kamers reiken tot de vloer en zorgen hiermee voor een zeer open en licht karakter. Bovendien bieden ze prachtig vrij uitzicht.

Woning - eerste verdieping
De esdoorn trap in de hal komt uit in een zeer riant woongedeelte met een stijlvolle, eigentijdse vormgeving. Een vrijstaande wand vormt de scheiding tussen loopzone en zitkamer. In de wand zijn ook de televisie en een modern gestileerde gashaard opgenomen.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de uitgebreide leefkeuken van Bulthaup. Eetkamer en kookgedeelte bieden hier veel plaats voor uitgebreid koken en (na-)tafelen. Centraal in het kookgedeelte is een kookeiland geplaatst met spoelbak, Quooker en 5-pits kookplaat. Bij het eiland staat een keukenwand met moderne inbouwapparatuur (Gaggenau) en veel kastruimte. Naast de keuken is een bergruimte. Hierin is de HR-combiketel van het woonhuis geïnstalleerd.

Een tussendeur in de woonkamer brengt u in een grote walk-in-closet. Hier zijn deuren naar de toilet- en witgoedruimte. Verder kunt u vanuit hier naar de badkamer en een grote slaapkamer van 16 vierkante meter met uitzicht op de patio.

Patio en dakterras
Tussen de keuken en de grote slaapkamer bevindt zich een patio, voorzien van een fraai beschut zitje met veel privacy. De wandhoge puien zorgen voor veel licht in zowel de keuken als de slaapkamer.

Vanuit de woonkamer komt u via een schuifpui op het riante dakterras. Hierboven is een brede zonneluifel gemonteerd. Het dakterras is sfeervol voorzien van een vlondervloer. Het geheel heeft een mediterraan karakter.

Terrein

De scheiding van bedrijfsruimte en woning is subtiel doorgezet in de terreininrichting buiten. Daardoor kunnen gebruikers van zowel de woon- als de bedrijfsvertrekken onafhankelijk van elkaar genieten van de buitenruimte. De basis van de tuininrichting wordt gevormd door strakke paden in antraciet beton begeleid door grind, borders en groene blokhagen. Het geheel heeft een rustgevende uitstraling.

Aanvaarding

In overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Overige

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
432 m²
In units vanaf
432 m²
Perceel
1.035 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet, Pantry

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
P
Perceel
2095
Oppervlakte
1035 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Verlengde Velmolen 5 - 7 Uden

naar Verlengde Velmolen 5 - 7 Uden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI