Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Vliegeniersstraat* 0 ong UDEN

Vraagprijs/m² € 135 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Objecten
Bouwkavels ten behoeve van de bouw van bedrijfsruimten gelegen op het bedrijventerrein Goorkens.

Algemeen
Bedrijventerrein Goorkens kenmerkt zich door de vestiging van volumineuze bedrijven. Op dit bedrijventerrein zijn onder andere de volgende ondernemingen gevestigd: Maxfurn (meubelen), Vloerenbedrijf van Rijbroek, Schumacher Plating en Verbruggen Kranen.

Ligging
Uden is centraal gelegen in de stedendriehoek Eindhoven, Nijmegen en 's-Hertogenbosch. Het bedrijventerrein Goorkens is gelegen aan de oostkant van Uden. Aan de noordzijde wordt het bedrijventerrein begrensd door de spoorbaan van de voormalige spoorlijn Boxtel-Gennep, aan de zuidzijde wordt het begrensd door de Kromstraat.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Goorkens is goed bereikbaar zowel vanaf de A50 via de rondweg (Lippstadtsingel) als vanuit oostelijke richting via de Middenpeelweg / A73. Het bedrijventerrein Goorkens wordt primair ontsloten via de Zeelandsedijk en Kromstraat. De entree is ruim vormgegeven met een groene middenberm.

Bestemmingsplan
Voor het gebied waar de kavels zijn gesitueerd, zijn de bestemmingsplannen Goorkens an Goorkens, herziening 2000 vigerend. Deze bestemmingsplannen staan bedrijven in de milieucategorieën één tot en met vier toe. Met toepassing van de wijzigingsbevoegdheid door Burgemeester en Wethouders, kunnen ook bedrijven van de categorie vijf worden toegestaan.

Verkaveling
De verkavelingstekening is als bijlage bijgevoegd, zie brochure. Binnen randvoorwaarden kan, afhankelijk van de wens van de ondernemer, van deze verkaveling worden afgeweken, door kavels samen te voegen en/of op te delen. De minimale kavelgrootte is ca. 1.000 m².

Vanaf € 135,- per m², zie prijslijst.Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond
Type
Bouwgrond BOG
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.000 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
T
Perceel
1444
Oppervlakte
3000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Vliegeniersstraat* 0 ong UDEN

naar Vliegeniersstraat* 0 ong UDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI