Vorige | Volgende

Vluchtoord 30 Uden

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Object
Multifunctioneel bedrijfscomplex bestaande uit bedrijfs- en kantoorruimte met voorliggend buitenterrein t.b.v. parkeren. Op korte termijn zal de buitenzijde van het kantorendeel antracietkleurig worden geschilderd waardoor het complex een eigentijdse uitstraling krijgt.
In de bijlage is een artist impression opgenomen.

Plaatselijk bekend als: Vluchtoord 30 te Uden (5406 XP).
Kadastraal bekend als gemeente Uden, sectie T, nummers 1018 en 1019. Totale perceelgrootte: 3.997 m².

Oppervlakten:
Bedrijfsruimte: Ca. 1.593 m².
Kantoorruimte: Ca. 542 m².

Op locatie is het bestemmingsplan Bedrijventerrein Vluchtoord van de gemeente Uden van toepassing. Dit bestemmingsplan is vastgesteld op: 03 april 2013. De bestemming betreft: bedrijventerrein, waaronder bedrijven en bedrijfsactiviteiten uit de milieucategorieën 1, 2, 3.1 en 3.2 en ondergeschikte productie gebonden detailhandel zonder showroom.

Omgeving
Bedrijventerrein Vluchtoord wordt gekenmerkt door voornamelijk groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven in de MKB, aangevuld met diverse bedrijfswoningen. Aan de doorgaande weg zijn enkele perifere- / grootschalige detailhandelsbedrijven en showrooms gevestigd. Kenmerkende ondernemingen zijn: Grando Keukens & Bad, Tronix, Kartbaan Uden en Van den Akker – Mercedes Benz.

Bereikbaarheid en parkeren
Bedrijventerrein Vluchtoord is gelegen ten noordoosten van de stadskern van Uden. Via de noordelijke rondweg zijn de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) binnen enkele autominuten te bereiken. Daarnaast zijn nabij het bedrijventerrein haltes van het regionale busvervoer gelegen.

Het buitenterrein aan de voorzijde van het complex is deels verhard en ingericht t.b.v. parkeren.

Indeling en afwerking

Kantoorruimte: De kantoorruimten zijn toegankelijk via zowel een hoofdentree als een personeelsingang. De ruime hoofdentree is voorzien van een garderobe, en staat middels een uitgifteluik / balie in contact met één van de in totaal negen ruime kantoorkamers. Daarnaast is middels een vlizotrap een ruimte op de verdieping beschikbaar, dat met enige aanpassingen zou kunnen dienen als directiekantoor / presentatieruimte. Tevens zijn er kleedruimten en sanitaire voorzieningen.

De kantoren zijn volledig voorzien van een vinyl vloer, bekabeling t.b.v. data en voeding, systeemplafonds met ingebouwde TL verlichtingsarmaturen, zonwering en een alarminstallatie.

Bedrijfsruimte: Recentelijk is de bedrijfsruimte ontdaan van nagenoeg de complete indeling. Hierdoor ontstaat een open ruimte met toegang vanuit de kantoren maar tevens diverse overheaddeuren.

Huurprijs
Bedrijfsruimte: € 37,50 / m² / jaar. Exclusief BTW.
Kantoorruimte: € 60,00 / m² / jaar. Exclusief BTW.

Aanvaarding
Per direct doch in overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
In overleg.

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, inclusief de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurcontract en algemene bepalingen bedrijfsruimte
Door verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20, gehanteerd worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
1.593 m²
In units vanaf
1.593 m²
Perceel
3.997 m²
Energielabel
Klasse A

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
T
Perceel
1018
Oppervlakte
1751 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Uden
Sectie
T
Perceel
1019
Oppervlakte
2246 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Vluchtoord 30 Uden

naar Vluchtoord 30 Uden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI