Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Weverstraat 6 UDEN

Vraagprijs € 1.250.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Object
Het bedrijfscomplex omvat kantoorruimte in twee bouwlagen, drie bedrijfsruimten en een ruim buitenterrein t.b.v. stalling. Gezien de directe verbinding vanuit de Weverstraat met de Liessentstraat, kan gesproken worden over een gunstige ligging t.b.v. o.a. vrachtverkeer. Aan de voorzijde van het bedrijfscomplex is op eigen terrein voldoende parkeergelegenheid.

Het bedrijfscomplex is gerealiseerd in 1996. Ca. 386 m² bedrijfsruimte is thans verhuurd en in gebruik door: ITR Uden B.V. Bij interesse, zijn de huurcondities ter inzage.

Oppervlakten:
Bedrijfshal 1: ca. 472 m² (excl. verdiepings- entresolvloeren)
Bedrijfshal 2: ca. 332 m²
Bedrijfshal 3: ca. 386 m² (verhuurd)
Kantoorruimte: ca. 381 m² Begane grond
Kantoorruimte: ca. 381 m² Verdieping

Plaatselijk bekend als Weverstraat 6 te Uden (5405 BN). Kadastraal bekend als gemeente Uden, sectie T, nummer 676. Perceelgrootte: ca. 7.125 m².

Omgeving
Het bedrijfscomplex is gelegen op het bedrijventerrein "Loopkant-Liessent", ten oosten van het centrum Uden. Met een oppervlakte van ca. 130 hectare betreft dit een grootschalig bedrijventerrein waarop een diversiteit aan bedrijven is gevestigd. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een concentratie van groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven in het MKB. In de nabijheid zijn gevestigd: VDL Systems, Carcenter Uden, Kombi Bouwmaterialen, Combi-Tech en Nieuwenhuizen Daandels Bouw.

Bereikbaarheid
Het object is centraal gelegen in Uden en goed bereikbaar. Het bedrijventerrein is gelegen nabij de provinciale weg N264 met een aansluiting op de A50 (Eindhoven – Nijmegen).

De Weverstraat staat direct in verbinding met de Liessentstraat, welke als hoofdontsluiting van het bedrijventerrein kan worden aangemerkt. Via de rondweg zijn de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven - Nijmegen) binnen enkele autominuten te bereiken.

Uden kent een zeer centrale ligging in noordoost-Brabant binnen de driehoek Eindhoven – 's-Hertogenbosch – Nijmegen, waardoor alle binnen een half uur rijden zijn te bereiken.
Nabij het complex bevindt zich een halte van het regionale busvervoer.

Indeling en afwerking.
Begane grond: Entree met opgang naar de verdieping, ontvangstruimte met baliefunctie, diverse kantoor- spreekkamers en een kantoortuin. Gescheiden toiletten, zowel voor dames als heren als kantoor- en bedrijfsruimte. Doucheruimte.
De bedrijfsruimten zijn opgedeeld in drie hallen met deels entresol- en/of verdiepingsvloeren.

Verdieping 1: Diverse kantoor- spreekkamers, archiefruimte en kantineruimte.

Opleveringsniveau
De kantoorruimten zijn voorzien van deels vloertegels deels pvc, systeemplafonds met spot- en TL verlichting en mechanische ventilatie, wandgoten met bekabeling t.b.v. data- en voeding en Cv-installatie met radiatoren. De gescheiden toiletten en de doucheruimte zijn volledig betegeld en voorzien van een wasbak.

De bedrijfsruimten zijn voorzien van een vlakke betonvloer, TL verlichting en lichtstraten, elektrische overheaddeuren en directe gestookte heaters. De stellingen en gebruikers specifieke installaties worden ter overname aangeboden, zijnde kraanbaan en afzuiginstallatie.

Het buitenterrein is grotendeels verhard middels stelconplaten, omheind middels een gaashekwerk, voorzien van riolering en buitenverlichting.

Parkeren
Het bedrijfscomplex is gelegen op een ruim perceel met buitenterrein zowel aan de voor- als achterzijde. Het buitenterrein aan de voorzijde is ingericht t.b.v. parkeren.

Vraagprijs
€ 1.250.000,- kosten koper.

Aanvaarding
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Verhardbuitenterrein

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
762 m²
In units vanaf
762 m²
Opp bedrijfshal
1.190 m²
In units vanaf
1.190 m²
Opp buitenterrein
4.000 m²
Perceel
7.125 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming, Kamerindeling

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
T
Perceel
676
Oppervlakte
7125 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Weverstraat 6 UDEN

naar Weverstraat 6 UDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI