Vorige | Volgende

Zwaanheuvelstraat 3 BOVEN-LEEUWEN

Bewaar object
Dit agrarisch object is onlangs verkocht

Omschrijving

Object met veel mogelijkheden. Nu bestaat het uit een voormalig agrarisch bedrijf met woonhuis, achterhuis, rundveestal, ondergrond en cultuurgrond met een totale oppervlakte van 19.260 m². Het object is onlangs voorzien van een verleende omgevingsvergunning. De vergunning heeft betrekking op een nieuwe bedrijfswoning met bedrijfsruimte.

Bestemming te wijzigen van 'agrarisch naar wonen' en van 'agrarisch naar niet-agrarisch'.

De boerderij is gelegen in het Land van Maas en Waal, op een gunstige locatie in het buitengebied van Boven Leeuwen. In de nabijheid van uitvalswegen (A15 en A50) en grotere plaatsen zoals Tiel, Oss en Nijmegen.

Zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde heeft men een wijds uitzicht over de landerijen.
Door de ligging van deze locatie in het buitengebied is deze ideaal voor het houden van dieren zoals paarden of het ontwikkelen van intensieve veehouderij.

Bouwmogelijkheden
Het object is voorzien van een onlangs verleende omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen. De vergunning heeft betrekking op een nieuwe bedrijfswoning met bedrijfsruimte.

Huidige situatie:
Woning
De woning is gebouwd in 1956 en is traditioneel opgetrokken uit steen voorzien van spouw, dakconstructie met houten spanten. Het zadeldak is gedekt met gebakken pannen en onderschoten met eternietplaten. De begane grondvloer bestaat gedeeltelijk uit beton en gedeeltelijk uit hout. De verdiepingsvloer bestaat uit een houten vloer. De woning is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. Het woonhuis beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een HR combiketel Nefit Smartline, bouwjaar 2005. De woning is niet voorzien van isolatie.

Achterhuis
Het achterhuis is tevens in 1956 gebouwd en traditioneel opgetrokken uit steen, dakconstructie met houten gebinten. Het zadeldak is gedekt met gebakken pannen. De kap is niet beschoten. De vloer bestaat uit beton. De muren zijn voorzien van betonramen met enkele beglazing.

Rundveestal
De rundveestal is gebouwd in 1956 en is aanpandig en staat haaks op de woning met achterhuis. Het geheel is traditioneel opgetrokken uit steen voorzien van spouw, voorzien van betonnen spanten, een lichthellend zadeldak met een bitumen dakbedekking. De binnenzijde van het dak is voorzien van gasbetonelementen, ondersteund door een staalconstructie. De vloer bestaat uit beton, gierkelders voorzien van metalen roosters. Voorzien van betonramen met enkele beglazing.

Indeling: voormalig melklokaal, grupstal met voergang in het midden en aan beide zijden plaats voor circa 15 stuks GVE. Oppervlakte 18,25 x 11,2 = 204 m². Mestopslagcapaciteit 20 m³.

Hooiberg
Hooiberg, uitgevoerd met stalen roeden en een metalen kap.

Cultuurgrond
De bij het bedrijf behorende cultuurgrond is gelegen rondom de bedrijfsgebouwen en bestaat uit kleigrond met zwaardere stukken en zijn geschikt en in gebruik als grasland. De totale oppervlakte bedraagt 1.92.60 ha. (incl. ondergrond gebouwen, tuin en erf).
Het perceel is betrokken bij de wettelijke herverkaveling via de landinrichtingswet bij het landinrichtingsplan "Land van Maas en Waal".

Bestemmingsplan
Het object en de grond is gelegen in het vigerende bestemmingsplan "Buitengebied West Maas en Waal" van de gelijknamige gemeente West Maas en Waal. Het is plan onherroepelijk geworden per 9 juli 2014. De bestemming is Agrarisch-Komgebied. De voor de planregels en de verbeelding wordt verwezen naar de bijlage.

Verleende AMvB melk-rundveehouderij
Het bedrijf heeft een vergunning vallend onder AMvB melk-rundveehouderij.

Ontwikkelingsmogelijkheden intensieve veehouderij
Ten aanzien van de ontwikkelingsmogelijkheden kan gemeld worden dat een gespecialiseerd bureau heeft berekend dat het mogelijk is om een varkensbedrijf op te richten met 5.000 vleesvarkens of 750 fokzeugen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Varkenshouderij
Nevenbestemming
Vleesvarkensbedrijf
Bouwtype
Bestaande bouw
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
1 ha 92 a 60 ca
Omvang
geheel perceel
Sectie
H
Perceel
915
Hectare
1
Are
92
Centiare
60

Kadastrale gegevens

Gemeente
Wamel
Sectie
H
Perceel
915
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

0

0

Kaart Zwaanheuvelstraat 3 BOVEN-LEEUWEN

naar Zwaanheuvelstraat 3 BOVEN-LEEUWEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI