Vorige | Volgende

Angelenweg ong B Oss

Vraagprijs/m² € 120 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Te Koop: Kantsingel ong. / Van Speijkstraat ong. te Oss

Bedrijfskavels

Kavel B:
Oppervlakte: ca. 2.920 m²

Koopprijs: € 120,- / m²

Algemeen:
Bedrijventerrein Kantsingel-Van Speijkstraat omvat ca. 20.540 m² uitgeefbaar bedrijfsterrein en voorziet in zeven bedrijfskavels:

Perceel B: ca. 2.920 m².

Het overige terrein zal worden ingericht ten behoeve van infrastructuur en groen. Een aangepaste verkaveling op basis van de wensen van kopers is mogelijk!

Ligging:
De bedrijfskavels zijn gesitueerd ten zuid-oosten van het centrum van Oss. Aan de noordzijde grenst het aan bedrijventerrein Moleneind en ten zuiden grenst het aan de villawijk Oss-Zuid. Bedrijventerrein Moleneind wordt gekenmerkt door een concentratie van voornamelijk groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven in het MKB. In de omgeving zijn diverse partijen uit de automotive branche gevestigd aangevuld met enkele bedrijven met een meer kantoorachtige uitstraling.

Bereikbaarheid:
Door de ligging nabij de belangrijkste toegangsroute N329 (weg van de toekomst), zijn de op- en afritten van deze autosnelweg A50 (Eindhoven – Nijmegen) binnen enkele autominuten te bereiken.
Oss is gelegen centraal tussen de steden Den Bosch en Nijmegen, waardoor deze steden goed zijn te bereiken.

Bestemming:
De bedrijfskavels zijn gelegen in het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Moleneind, Landweer en Danenhoef – Oss – 2011” van de gemeente Oss. De bedrijfskavels gelegen aan de Kantsingel zijn bestemd voor bedrijven in de categorie 1 en 2 van de milieuzoneringslijst. De overige bedrijfskavels, gelegen in het binnengebied, zijn bestemd voor bedrijven in de categorie 1. Tevens is toegestaan: detailhandel in ABC-goederen en landbouwwerktuigen.

Koopprijs:
Bedrijfskavels in het binnengebied (kavel B): € 120,00 / m²

Kosten koper:
Genoemde prijzen zijn kosten koper. Kosten, rechten en omzetbelasting op de koop/verkoop en de eigendomsoverdracht vallende, zijn voor rekening van koper. De koopsom wordt verhoogd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting aangezien de onderhavige levering onderworpen is aan de heffing van omzetbelasting. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond
Type
Bouwgrond BOG
Bouwtype
N.v.t.
Mogelijke functie(s)
Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Perceel
2.920 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oss
Sectie
F
Perceel
1761
Oppervlakte
2639 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Oss
Sectie
F
Perceel
1762
Oppervlakte
281 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Angelenweg ong B Oss

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI