Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Beekveld kavel 750 m2 0 ong BERLICUM

Bewaar object
Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

******

Op 17 januari a.s. van 17.00u – 18.30u wordt er een kavelmarkt georganiseerd op ons kantoor te Uden. Tijdens deze informatieavond wordt u geïnformeerd over vrije kavelbouw in Berlicum. Hierbij zullen ook een architect en financieel adviseurs aanwezig zijn. Meldt u zich voor deze avond aan bij de makelaar.

******

Verkoop geschiedt op basis van inschrijving en gunning. Voorwaarden kunt u opvragen bij de makelaar. Let op: de genoemde prijs is een bieden vanaf-prijs (€375,- per m2 vrij op naam)

Bouwkavel bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw. De oppervlakte van de kavel is ca. 750 m2.

De kavel is rustig gelegen aan de rand van gebied Beekveld. Dit is een aangenaam ruime en groene woonwijk in Berlicum met een dorps karakter en bevat een prachtige waterloop genaamd 'De Run'. Vanwege de korte afstand van het centrum, zijn alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

Berlicum (9.700 inwoners) ligt in de Meierij van Den Bosch nabij de rivier de Aa. Het maakt deel uit van de gemeente Sint-Michielsgestel. Vandaag de dag is het een karakteristiek forensendorp. De atmosfeer van Berlicum en omgeving is groen en aangenaam rustgevend. Het dorp ligt nabij de A2 en N279 op 7 kilometer van Den Bosch. Met de auto bent u zo op de A59 richting Nijmegen en de A2 naar Eindhoven. Vanuit Berlicum gaan diverse busdiensten richting de gemeenten in de regio.

Het perceel is voorzien van bestemming "Wonen-1". Binnen de kaders van het bestemmingsplan is het mogelijk om uw eigen ontwerp en bouwtekening te laten maken. De koper vraagt hier dan zelf een omgevingsvergunning – activiteit bouwen voor aan.

We beschikken over een uitgebreid kavelpaspoort waarin de bebouwingsvoorwaarden en beeldkwaliteitseisen weergegeven staan. Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u ook kijken op de website van ruimtelijke plannen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
750 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
berlicum
Sectie
L
Perceel
3809
Oppervlakte
750 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Beekveld kavel 750 m2 0 ong BERLICUM

naar Beekveld kavel 750 m2 0 ong BERLICUM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI