Video

Terug naar aanbod
Geen fotos beschikbaar
Beschikbaar

Wilhelminaplein 15

Eindhoven
/jaar
/mnd
per m2  /jaar
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
k.k.
Prijs op aanvraag
Koopprijs op aanvraag
Koopprijs:
k.k.
Kantoor
m2
Bedrijfsruimte
m2
Horeca
m2
Winkelruimte
m2
Plan een Bezichtiging
Omschrijving

Commerciële ruimte met statige uitstraling gelegen op de hoek van het goed bekende en historische Wilheminaplein en de Sint Catharinastraat te Eindhoven.


Het Wilhelminaplein betreft een levendige centrumlocatie waar diverse bedrijfsmatige activiteiten plaatsvinden. Het staat voornamelijk doch niet uitsluitend bekend om de authentieke bruine cafés en restaurants. Het beschikbare deel was tot voor kort in gebruik als praktijkruimte door een tandtechnicus.


In de huidige hoedanigheid is het beschikbare deel dan ook voornamelijk geschikt als kantoor- / praktijkruimte met behandelruimten, echter op basis van het bestemmingsplan zijn er ruime gebruiksmogelijkheden waardoor winkel- en horecabedrijven (onder voorwaarden) eveneens zijn toegestaan. De bestemmingsplangegevens zijn als bijlage opgenomen.


Oppervlakte o.b.v. beschikbare plattegrondtekeningen:


  • Kantoor- / Praktijkruimte: Ca. 131 m² op de begane grond.
    In de bijlage is de plattegrondtekeningen opgenomen.

De beschikbare ruimten zijn gelegen op de begane grond en maken onderdeel uit van een complex met een drietal appartementen op de bovengelegen verdiepingen. De gebruikers van twee appartementen maken gebruik van de entree die tevens toegang biedt aan de beschikbare ruimten.


Omgeving en bereikbaarheid
Het Wilhelminaplein is gelegen aan de Willemstraat dat als doorgaande weg de winkelkern van Eindhoven ontsluiten aan de Vonderweg, dat kan worden gezien als hoofdontsluiting. Hierdoor is de bereikbaarheid van de centrumlocatie bijzonder goed te noemen, waarbij bezoekers niet worden geconfronteerd met eenrichtingswegen. Aan de Willemstraat bevinden zich haltes voor het lokale busvervoer. Het treinstation is te voet bereikbaar.


Indeling en afwerking
Omdat de begane grond oorspronkelijk in twee bouwdelen was opgedeeld is de entree voorzien van twee toegangsdeuren. Deze zijn gesitueerd in het voorportaal, dat tevens toegang biedt aan de bovenwoningen. De huidige indeling bestaat uit diverse kantoorkamers, die veelal zijn voorzien van een linoleum vloerafwerking, systeemplafonds met TL verlichting en een pantry c.q. werkstation met watervoorziening. Voorgaande gebruiker heeft gebruik gemaakt van een persluchtinstallatie, waarvan de compressor niet meer aanwezig is.


De kantoor- / praktijkruimten zijn in de kern voorzien van een bezoekerstoilet en aan de achterzijde van een personeelstoilet. De kelderruimte is niet meegenomen in het eerder benoemde metrage, echter voldoet om te worden gebruik als bijv. opslag- of archiefruimte.


Parkeren
Er behoren geen parkeerplaatsen tot hetgeen dat in onderhavige documentatie te huur wordt aangeboden. Aan het Wilhelminaplein zijn openbare parkeerplaatsen gevestigd, waar tegen betaling kan worden geparkeerd.


Huurprijs
€ 2.000,- per maand.


Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat, zoals het gehuurde zich per ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt uitsluitend het casco, te weten: de kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, bestaande energie, water, gas tot in de meterkast en riolering tot in het gehuurde.
Aangebrachte betimmeringen, (keuken-) voorzieningen, cv-installatie, toilet en pantry behoren uitdrukkelijk niet tot het gehuurde. Huurder heeft voor vorenbedoelde zaken dan ook de onderhouds- en vervangingsplicht, tenzij met verhuurder wordt overeengekomen dat dergelijke zaken door huurder worden verwijderd.


Lees meer...
Algemeen
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Functies
Details
Ligging
BTW servicekosten
Nee
Ja
In aanbouw
Ja
Ja
Waardering binnen
Waardering buiten
Bouwjaar
1906
Energieklasse
Financieel
Conditie servicekosten
BTW servicekosten
Nee
Ja
Kantoorruimte
Kantoorruimte oppervlakte
m2
Units vanaf
m2
Voorzieningen
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte
m2
Kantoor oppervlakte
m2
Terrein oppervlakte
m2
Voorzieningen
Winkelruimte
Winkelruimte oppervlakte
m2
Verkoopvloer oppervlakte
m2
Units vanaf
m2
Horeca
Horeca oppervlakte
m2
Verkoopvloer oppervlakte
m2

Onze specialisten staan voor u klaar.

Ons team van experts staat voor u klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te bellen of Whatsappen.

Topwerk geeft tevreden klanten

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we trots op!