Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bolstweg 0 ong VEGHEL

Bewaar object

Omschrijving

Verkoop bij inschrijving van één perceel landbouwgrond gelegen ten zuidoosten van Mariaheide (NB). Gelegen aan en ontsloten via de Bolstweg en betreft een rechthoekig gevormd perceel landbouwgrond. Inschrijven kan tot vrijdag 12 april 2019 15:00 u.

KADASTRALE GEGEVENS
VEGHEL, sectie N, nummer 73 met een grootte van 0 hectare, 38 are en 0 centiare.

OMSCHRIJVING
Het perceel cultuurgrond bestaat uit redelijke kwaliteit zandgrond met een goede ontwatering en redelijke ontsluiting.

GEBRUIK
Conform de Basisregistratie gewaspercelen betrof de vruchtwisseling c.q. de teelt als sinds 2012 tot en met heden steeds snijmaïs (gewascode 259), waarbij in het laatste jaar -2018- een oppervlakte van 3.715 m² is opgegeven.

PLANOLOGIE
De percelen zijn gelegen in het bestemmingsplan "Buitengebied" van de voormalige gemeente Veghel (thans Meierijstad). Het perceel is bestemd tot "Agrarisch" met deels de dubbel-bestemming "waarde - archeologie 3" en deels "waarde - archeologie 4". Dit alles betreft een gangbare en traditionele bestemming, zonder substantiële of bijzonder te vermelden bebouwingsmogelijkheden.

BODEM
De bodem (de grond tot circa 1,2 m¹ diepte) betreft een veldpodzolgrond met leemarm en zwak lemig fijn zand (StiBoKa-code Hn21g). Geomorfologie gelegen op een plateau-achtige horst met rivierafzettingen en dekzand aan oppervlakte en deels op (uitlopers van) dekzandruggen. De grondwatertrap is VI. In de bijlage is een uitsnede van de bodemkaart van Wageningen UR toegevoegd. De bodem is in het verleden uitgeloogd, maar thans weer voorzien van een normaal beteelbare bovenlaag.

OVERIGE PRIVATE BEPALINGEN
Het perceel is toegankelijk vanaf de Bolstweg middels een recht van overpad via het naburige perceel (Kadastraal bekend als VEGHEL N 1591). Voor wat betreft de exacte invulling van dit recht wordt verwezen naar een afschrift uit het openbaar register: Hyp4 dl 56374 nr 93.

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING
Het perceel wordt verkocht bij inschrijving. Geïnteresseerde worden in de gelegenheid gesteld om middels een gesloten enveloppe een onvoorwaardelijk bod uit te brengen. Bij het openen van de enveloppe -op kantoor van Bernheze Makelaars- mogen alle bieders aanwezig zijn. Nadat alle enveloppe geopend zijn, zal uitsluitend het hoogste bod hardop worden voorgelezen, zonder dat hierbij nadere details worden verstrekt. Verkoper kan, zonder opgaaf van redenen, besluiten niet over te gaan tot gunning.

Indien u een bod wenst uit te brengen, dan kan dit uitsluitend via het speciaal daarvoor ontworpen biedingsformulier: deze kunt u opvragen bij Bernheze Makelaars.

BEZICHTIGINGEN
Het perceel grond is op eigen gelegenheid te bezichtigen.

BROCHURE
Voor de uitgebreidere informatiebrochure en/of meer informatie, kunt u contact opnemen met Bernheze Makelaars.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Losse grond
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
0 ha 38 a 0 ca
Omvang
geheel perceel
Sectie
N
Perceel
73
Are
38

Kadastrale gegevens

Gemeente
VEGHEL
Sectie
N
Perceel
73
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Bolstweg 0 ong VEGHEL

naar Bolstweg 0 ong VEGHEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI