Vorige | Volgende

Den Dubbelen 3 Veghel

Huurprijs € 60.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

Bedrijfsruimte met kantoorruimte en optioneel buitenterrein gelegen op goed bereikbare locatie nabij de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen).

De bedrijfs- en kantoorruimten maken onderdeel uit van een bedrijfverzamelcomplex. Plaatselijk bekend als Den Dubbelen 3 te Veghel (5466 RL). Kadastraal bekend als gemeente Veghel, sectie R, nummer 166. Perceelgrootte: Totaal ca. 14.100 m².

Beschikbare oppervlakten (v.v.o.):
Ca. 1.323 m² bedrijfsruimte.
Ca. 68 m² kantoorruimte.
Optioneel is er buitenruimte en/of extra kantoorruimte te huur.

O.b.v. het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied” en een herziening is de locatie bestemd als bedrijfsverzamelgebouw t.b.v. bedrijfsmatige activiteiten uit de milieucategorie 1 en 2 van de Lijst van Bedrijfsactiviteiten.

Omgeving
Het bedrijfscomplex is gelegen nabij bedrijventerrein Den Dubbelen te Veghel en de dorpskern van Eerde. De directe omgeving betreft een kleinschalig cluster aan bedrijfsactiviteiten, waar o.a. zijn gevestigd: Profile Tyrecenter, Bas Volvo en Autobedrijf J. Pepers B.V.

Bereikbaarheid en [parkeren
Veghel en Eerde (Gemeente Meierijstad) zijn gelegen binnen de driehoek Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen. Door de ligging vrijwel aan de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen), is de bereikbaarheid bijzonder goed te noemen. Op loopafstand is een bushalte van het regionale busvervoer gesitueerd.

Afwerking en Indeling
De kantoorruimten zijn gesitueerd aan de voorzijde van het complex en zijn voorzien van een zelfstandig entree, systeemplafonds met TL verlichting en wandgoten t.b.v. data- en voedingsbekabeling.

De bedrijfsruimte is volledig geïsoleerd, vrij overspannen en voorzien van een vlakke betonvloer, hydraulische laad- / lostafel t.b.v. vracht en kracghtstroom.

Parkeren / Buitenterrein
Het bedrijfscomplex is voorzien van ruim buitenterrein, dat kan dienen als stallingsterrein. Optioneel wordt dit stallingsterrein te huur aangeboden als aanvulling op de huur van de bedrijfs- / kantoorruimten. Het buitenterrein is omheind en voorzien van stalen rolpoorten die elektrisch worden bediend.

Huurprijs
€ 60.000,- per jaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
68 m²
In units vanaf
68 m²
Opp bedrijfshal
1.323 m²
In units vanaf
1.323 m²
Perceel
14.100 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Den Dubbelen 3 Veghel

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI