Vorige | Volgende

Den Dubbelen 3 Veghel

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

Bedrijfsruimte met optioneel kantoorruimte en optioneel buitenterrein gelegen op goed bereikbare locatie nabij de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen).

De bedrijfs- en kantoorruimten maken onderdeel uit van een bedrijfverzamelcomplex. Plaatselijk bekend als Den Dubbelen 3 te Veghel (5466 RL). Kadastraal bekend als gemeente Veghel, sectie R, nummer 166. Perceelgrootte: Totaal ca. 14.100 m².

Beschikbare oppervlakte (v.v.o.):
Ca. 1.000 m² bedrijfsruimte.
Optioneel is er buitenruimte en/of kantoorruimte te huur.

O.b.v. het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied” en een herziening is de locatie bestemd als bedrijfsverzamelgebouw t.b.v. bedrijfsmatige activiteiten uit de milieucategorie 1 en 2 van de Lijst van Bedrijfsactiviteiten.

Omgeving
Het bedrijfscomplex is gelegen nabij bedrijventerrein Den Dubbelen te Veghel en de dorpskern van Eerde. De directe omgeving betreft een kleinschalig cluster aan bedrijfsactiviteiten, waar o.a. zijn gevestigd: Profile Tyrecenter, Bas Volvo en Autobedrijf J. Pepers B.V.

Bereikbaarheid en parkeren
Veghel en Eerde (Gemeente Meierijstad) zijn gelegen binnen de driehoek Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen. Door de ligging vrijwel aan de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen), is de bereikbaarheid bijzonder goed te noemen. Op loopafstand is een bushalte van het regionale busvervoer gesitueerd.

Afwerking en indeling
De bedrijfsruimte is volledig geïsoleerd, vrij overspannen en voorzien van een vlakke betonvloer, hydraulische laad- / lostafel t.b.v. vracht en krachtstroom.

De optioneel te huren kantoorruimten zijn gesitueerd aan de voorzijde van het complex en zijn voorzien van een zelfstandig entree, systeemplafonds met TL verlichting en wandgoten t.b.v. data- en voedingsbekabeling.

Parkeren / Buitenterrein
Het bedrijfscomplex is voorzien van ruim buitenterrein, dat kan dienen als stallingsterrein. Optioneel wordt dit stallingsterrein te huur aangeboden als aanvulling op de huur van de bedrijfs- / kantoorruimten. Het buitenterrein is omheind en voorzien van stalen rolpoorten die elektrisch worden bediend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Waardering binnen
goed
Waardering buiten
goed
Bouwjaar
1972
Bouwperiode
vanaf 1971 t/m 1980
In aanbouw
nee

Financieel

Conditie servicekosten
per vierkante meter per jaar
BTW servicekosten
ja

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
1000 m²
Bedrijfshal units vanaf
1000
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Den Dubbelen 3 Veghel

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI