Vorige | Volgende

Dijkstraat 8 Nistelrode

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een prachtig gelegen bouwkavel aan in Nistelrode, dan kan de Dijkstraat 8 te Nistelrode wel eens bij u passen!

Het kavel is gelegen aan de rand van het dorp Nistelrode waar u vele voorzieningen treft. Zo is natuurgebied de 'Maashorst' gelegen op korte afstand. Hier kunt u uren genieten van de prachtige omgeving en kunt u eindeloos wandelen in de natuur.
Nistelrode, een dorp gelegen midden in de gemeente Bernheze en is voorzien aan een tal van voorzieningen en biedt voldoende speelmogelijkheden voor kinderen en sportvoorzieningen. Zo is er een sporthal en sportvereniging voor voetbal, dans en tennis. Naast deze 3 verenigingen zijn er diverse maneges, is er een visvijver en kunt u heerlijk in het buitengebied van Nistelrode wandelen.

Naast de prachtige natuur rondom Nistelrode en de vele voorzieningen is er voldoende gelegenheid om te genieten van een hapje en drankje ergens op het terras aan het dorpsplein.

De centrale ligging van het dorp maakt dat snelwegen en steden zoals ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven snel en goed bereikbaar zijn.


Het kavel heeft een grootte van ongeveer 690 m².
Bijgaande kaartje geeft een indicatieve weergave van de verdeling van de perceelgrenzen.

Bouwmogelijkheden:
het perceel is voorzijde 17m breed en achter 18m en 40m diep, daarop ligt het bouwvlak dat circa 15m breed en 20m diep is. Goothoogte maximaal 5m en nokhoogte maximaal 10m. De gezamenlijke oppervlakte van de vrijstaande en niet-vrijstaande bijgebouwen mag maximaal 80m² bedragen met een goothoogte van 3,25m en nokhoogte van 5,5m en mogen binnen en buiten het bouwvlak gebouwd worden. Dit geldt ook voor een carport met daarbij een oppervlakte maximum van 20 m² en 3,25m hoog.

Aanvullende informatie en bouwregels zijn te raadplegen via ruimtelijkeplannen.nl of via Bernheze Makelaars & Adviseurs.

Wilt u meer weten of hebt u interesse in dit perceel? Neem dan contact met ons op.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bouwgrond
Type woning
bouwgrond
Soort bouw
niet van toepassing

Details

Bouwrijpe bouwgrond
ja
Ligging
beschutte ligging
Permanente bewoning
ja

Oppervlakten en inhoud

Bouwgrond
690 m²
Perceel
690 m²

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Nistelrode F 1940
Oppervlakte
690 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin

Garage

Garagesoorten
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Dijkstraat 8 Nistelrode

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI