Vorige | Volgende

Discreet

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Gedateerde boerderijwoning met bijgebouwen gelegen op prachtige locatie aan de dijk in Oijen (gemeente Oss).

Landelijk wonen aan de prachtige uiterwaarden en de rivier de Maas? Dat kan op deze prachtige en unieke locatie! Het buitenaanzicht geeft u direct het karakteristieke, landelijke gevoel van ''buiten wonen''. Verder is dit een geweldige kans om uw fantasie en creativiteit laten spreken en het object geheel naar eigen smaak omtoveren tot uw droomhuis!

De omgeving kenmerkt zich naast de vele fiets- en wandelmogelijkheden ook door het fraaie dijkuitzicht over de uiterwaarden en de Maas. De gezellige dorpskern van Oijen ligt op vrij korte afstand en beschikt over een bakker, basisschool, kinderopvang, bierbrouwerij, gezellig theehuis en diverse verenigingen. Voor alle wenselijke voorzieningen is Oss zeer nabij gelegen (7 km), maar zijn steden als 's-Hertogenbosch en Nijmegen eveneens goed bereikbaar.

De boerderijwoning is gebouwd omstreeks 1850. Door woning verkeert nu in een achterstallige onderhoudstoestand en is niet of nauwelijks meer voorzien van woonfuncties. Ze dient volledig gerenoveerd en gemoderniseerd te worden om aan de hedendaagse woonstandaard te voldoen.

Een tweede mogelijkheid is de bestaande bebouwing slopen en compleet nieuw bouwen. In dat geval voldoet de woning direct aan het meest optimale isolatievoorzieningen en kan er duurzaam gebouwd worden. En zeker positief voor dit object is dat het talloze mogelijkheden biedt om uw eigen invulling te geven aan de woning en de rest van het perceel.

Het betreft een zeer ruim perceel met een oppervlak van 2.326 m2.

PERCEEL
De opstallen zijn gelegen op een ruim perceel van 23 are en 26 centiare (2.326 m²) tussen Oijen en Lithoijen in de gemeente Oss. Het perceel is gelegen aan de dijk en middels een recht van overpad bij het Waterschap "Aa en Maas" is het ontsloten. Er mag een eigen ontsluiting gerealiseerd worden. Het perceel is ongeveer 20 m¹ breed en ruim 115 m¹ diep. Ongeveer de helft van het perceel (tot achter de schuur midden op het terrein is bouwblok).

BOERDERIJWONING
De bestaande woning is opgetrokken steens gemetselde muren. Het dak is deels met riet en deels met gebakken pannen gedekt. De kozijnen zijn van hout en voorzien van enkele beglazing. De begane grondvloer is van beton en de verdiepingsvloer van hout. De boerderijwoning verkeert in een slechte staat van onderhoud.
De begane grond heeft verschillende leefruimten, de boerderij is ingedeeld met een voorhuis en een achterhuis. Alle ruimten hebben veel lichtinval.
De eerste verdieping is van hout en betreft een grote open ruimte.

BIJGEBOUWEN
De garage is aan de voet van de dijk gebouwd in zelfde stijl als de boerderijwoning, maar is later gebouwd en in goede onderhoudstoestand. Ze heeft een afmeting van 5 x 8,5 m¹ (42 m²). Ze is opgetrokken in metselwerk en voorzien van een met pannen gedekt dak. Middels dubbele houten deuren is de garage toegankelijk. De garage is in gebruik als opslagruimte.
De schuur staat bij de woning, heeft gemetselde gevels en een met pannen gedekt dak. De schuur heeft een afmeting van 5,5 x 9,5 m¹ (52 m²). De schuur is voorzien van een betonvloer, en voor meer doeleinden geschikt.
De houten schuur (voormalige kippenhok) staat verder naar achter op het terrein. De schuur heeft een afmeting van 7 x 10 m² (70 m²) en heeft houten gevels en een met pannen gedekt dak.

BESTEMMINGSPLANINFORMATIE
De locatie is gelegen in het bestemmingsplan "Buitengebied Oss 2019"en heeft een enkelbestemming "bedrijf", met een functieaanduiding "specifieke vorm van bedrijf – niet-agrarisch-technisch hulpbedrijf en niet-agrarisch verwant bedrijf". Bewoning is mogelijk door diegene die zijn of haar bedrijf zal vestigen op deze locatie. Meer informatie over de bestemming en de mogelijkheden is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl of verkrijgbaar bij de makelaar.

BIJZONDERHEDEN
- De locatie is buitengewoon mooi gelegen aan de dijk
- Vanwege de staat van het object prima aan te passen naar eigen wens
- Vanwege de aanwezigheid van de woning slechts 2% overdrachtsbelasting
- In de fotoreportage zijn sfeerimpressies toegevoegd die opdrachtgever heeft laten opstellen om een voorbeeld van de mogelijkheden te geven
- Eigen variaties zijn uiteraard mogelijk

NIEUWBOUW
Bent u van plan een nieuwe woning te bouwen of de oudere woning te verbouwen en heeft dit interessante object uw aandacht getrokken? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
164 m²
In units vanaf
164 m²
Perceel
2.326 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oijen
Sectie
E
Perceel
433
Oppervlakte
2326 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Discreet

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI