Vorige | Volgende

Doornhoek 3745 Veghel

Huurprijs € 95 excl btw

Bewaar object

Omschrijving

Algemeen
De beschikbare kantoorruimten is gelegen op de 1e en 2e verdieping. De kantoorruimten op de 1e verdieping is nog naar behoefte van de huurder in te delen en in te richten, zodat een optimaal op de huurder afgestemde ruimte ontstaat. Deze efficiënte benutting van de gehuurde oppervlakte, in combinatie met een scherpe huurprijs, resulteren in een perfect passende huisvesting met lage huisvestingslasten.
De beschikbare kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping is instap klaar. Een gedeelte van deze verdieping wordt momenteel gehuurd door Berden mode, het deel wat nog beschikbaar is, is rood omkaderd op de bijgevoegde plattegrond. De gezamenlijke entree zal conform de ‘artist impressions gezamenlijke entree’, zoals opgenomen in de bijlage van deze brochure, worden aangepast. Daarnaast is beschikt de tweede verdieping over een ruim dakterras, waar gezamenlijk gebruik van gemaakt kan worden.

Ligging
Het kantorenpand is gesitueerd op bedrijventerrein Doornhoek. De directe omgeving wordt gekenmerkt door vestigingen Van Neerbos Bouwmaterialen, Hanex Carwash / Kwik­Fit, Goossens Meubelen, Sligro en diverse lokale ondernemers. Door de situering aan de voorzijde van het bedrijventerrein, op zichtlocatie vanaf de Corridor, kan gesproken worden van een goede attentiewaarde.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Doornhoek is gelegen nabij de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen). Uden kent een zeer centrale ligging in noordoost-Brabant binnen de driehoek Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed. Aan de Corridor bevindt zich een halte van het regionale busvervoer.

Vloeroppervlak
1e verdieping: ca. 601 m² v.v.o. excl. gezamenlijk entree;
2e verdieping: ca. 232 m² v.v.o. excl. gezamenlijk entree.
Totaal: ca. 833 m²

v.v.o. = verhuurbaar vloeroppervlak.

Indeling
De ruimtes op de eerste verdieping zijn middels een centrale entrée te bereiken. Hier is momenteel een trapopgang aanwezig, in de toekomst zal dit nog uitgebreid worden met een liftinstallatie. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om gezamenlijk gebruik te maken van een tweetal spreekkamers welke gelegen zijn op de begane grond. De eerste verdieping is nader af te werken en in te delen. De kantoorruimtes op de tweede verdieping zijn instapklaar en eveneens bereikbaar via een centrale entrée met trapopgang. De toiletten zijn gemeenschappelijk in gebruikt. De tweede verdieping is bovendien uitgerust met een ruim dakterras, waar ook gezamenlijk gebruik gemaakt van kan worden.

De instapklare kantoorruimten gelegen op de 2e verdieping zijn bereikbaar middels een gezamenlijk entree (met trapopgang). De toiletten zijn gemeenschappelijk in gebruik, evenals het dakterras.

Opleveringsniveau
De 1e verdieping is thans nog onafgewerkt (casco). Een afbouwpakket zal door verhuurder worden aangebracht.
De 2e verdieping is reeds afgebouwd

Parkeergelegenheid
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein

De volgende parkeerplaatsen zijn bij de huurprijs inbegrepen:
- Eerste verdieping: 16 parkeerplaatsen
­ -Tweede verdieping: 6 parkeerplaatsen
Extra parkeerplaatsen zijn bij te huren voor een huurprijs van € 250,­ excl. b.t.w. per jaar.

Huurprijs
€ 95,- per m² per jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
In overleg.

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Aanvaarding
2e verdieping is per direct beschikbaar en 1e verdieping na afbouw.

Huurcontract en algemene bepalingen
Door verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20, gehanteerd worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Functies
kantoorruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
832 m²
Bouwjaar
2009
In aanbouw
nee

Financieel

BTW servicekosten
nee

Energie

Index
1.17
Klasse
C

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
833 m²
Kantoorruimte units vanaf
232
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Doornhoek 3745 Veghel

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI