Vorige | Volgende

Doornhoek 3745 Veghel

Huurprijs € 95 excl btw

Bewaar object

Omschrijving

Algemeen
De beschikbare kantoorruimte is gelegen op de 1e en 2e verdieping. De kantoorruimte op de 1e verdieping is nog naar behoefte van de huurder in te delen en in te richten, zodat een optimaal op de huurder afgestemde ruimte ontstaat. Deze efficiënte benutting van de gehuurde oppervlakte, in combinatie met een scherpe huurprijs, resulteren in een perfect passende huisvesting met lage huisvestingslasten.
De beschikbare kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping is instap klaar.

Ligging
Het kantorenpand is gesitueerd op bedrijventerrein Doornhoek. De directe omgeving wordt gekenmerkt door vestigingen Van Neerbos Bouwmaterialen, Hanex Carwash / Kwik-Fit, Goossens Meubelen, Sligro en diverse lokale ondernemers. Door de situering aan de voorzijde van het bedrijventerrein, op zichtlocatie vanaf de Corridor, kan gesproken worden van een goede attentiewaarde.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Doornhoek is gelegen nabij de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen). Uden kent een zeer centrale ligging in noordoost-Brabant binnen de driehoek Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed. Aan de Corridor bevindt zich een halte van het regionale busvervoer.

Vloeroppervlak
1e verdieping: ca. 601 m² v.v.o. excl. gezamenlijk entree.
2e verdieping: ca. 531 m² v.v.o. excl. gezamenlijk entree.

v.v.o. = verhuurbaar vloeroppervlak.

Indeling
De ruimten welke zijn gelegen op de 1e verdieping zijn bereikbaar middels een tweetal entrees welke gezamenlijk in gebruik zijn, een trapopgang en een nog aan te leggen liftinstallatie. Indien gewenst dan bestaat de mogelijkheid om gezamenlijk gebruik te maken van een tweetal spreekkamers welke zijn gelegen op de begane grond. De eerste verdieping is nader in te delen.

De instapklare kantoorruimten gelegen op de 2e verdieping zijn bereikbaar middels een gezamenlijk entree (met trapopgang). De toiletten zijn gemeenschappelijk in gebruik, evenals het dakterras.

Opleveringsniveau
De 1e verdieping is thans nog onafgewerkt (casco). Een afbouwpakket zal door verhuurder worden aangebracht.
De 2e verdieping is reeds afgebouwd.

Parkeergelegenheid
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Huurprijs
€ 95,- per m² per jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
In overleg.

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Aanvaarding
Per direct.

Huurcontract en algemene bepalingen
Door verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20, gehanteerd worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Functies
kantoorruimte
Aanvaarding
In overleg

Financieel

Details

Bouwjaar
2009
In aanbouw
nee

Woning

Energie

Index
1.17
Klasse
C

Parkeergelegenheid

Veilinginformatie

Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Doornhoek 3745 Veghel

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI