Vorige | Volgende

Eekhoornlaan 2 Odiliapeel

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

In originele staat verkerende woonboerderij met dubbele garage, vrijstaande schuur en inpandige stal gelegen op een zeer royaal perceel. Dit object biedt tal van mogelijkheden voor de juiste koper! Een ideale mix van rust en ruimte, het ''buiten wonen'' gevoel ervaart u hier als geen ander. Dit object is de ideale woonplek voor de liefhebber van buiten wonen! Het object is uiterst vrij gelegen tussen de weilanden en akkers in het buitengebied van Odiliapeel. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 28.960 m² (± 2,8 hectare). Door de grote hoeveelheid grond, is dit object ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de paardenliefhebber!

Het exacte bouwjaar van de woning is onbekend, maar zal omstreeks 1900 zijn geweest. Het betreft een woonboerderij met een inpandige grupstal, een aangebouwde dubbele garage en een vrijstaande schuurtje (de voormalige varkensstal).

Indeling:
- Hal met voordeur en meterkast.
- Zitkamer met kachel;
- Slaapkamer / kantoorruimte;
- Woonkeuken met trapopgang en kelder;
- Opkamer (met daaronder de kelderruimte);
- Bijkeuken;
- Badkamer;
- Grupstal, opgedeeld in twee ruimtes.

De eerste etage betreft een enkele open ruimte.

Landbouwgrond
De cultuur-/landbouwgronden zijn tot op heden als zodanig in gebruik geweest, voor de teelt van winterprei (in 2019), consumptieaardappelen (in 2018 en 2015), schorseneren (in 2017), waspeen (in 2016), suikerbieten (in 2014), uien en/of sjalotten (in 2013) en snijmaïs (in 2012).

De bodem (de grond tot circa 1,2 m¹ diepte) betreft een veldpodzolgrond met leemarm en zwak lemig fijn zand. Geomorfologisch gelegen op een plateau-achtige horst met dekzand aan de oppervlakte. De grondwatertrap is V (gemiddeld hoogste grondwaterstand is minder dan 40 cm¹ onder het maaiveld en de gemiddeld laagste grondwaterstand is minder dan 120 cm¹ onder het maaiveld.

De grond is niet gedraineerd of voorzien van grondwaterpulsen en zijn geen hekwerken en/of afrasteringen. De grond wordt oogststoppelbloot opgeleverd, dan wel voorzien van een vanggewas.

Minder grond
De huidige vraagprijs is gebaseerd op het totaal van het woonhuis met ondergrond, tuin en erf met alle omliggende landbouwgrond: in totaal ca. 2,8 hectare. In overleg kunnen de mogelijkheden verkend worden om minder grond tot de koop te laten behoren, waarbij de landbouwgrond separaat van de woning verkocht kan worden aan een derde. De grootte en de vorm van het perceel zijn in overleg te bepalen.

Kortom: Laat uw fantasie en creativiteit spreken, dit object is namelijk geheel naar eigen smaak aan te passen en te transformeren naar uw droomwoning op een uiterst riant perceel!

Vraag de brochure aan voor meer en uitgebreidere informatie.

Heeft u interesse in alleen de landbouwgrond? Ook dan komen we graag met u in contact.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning met garage
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906
Dakmateriaal
asbest, pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
131 m²
Overige inpandige ruimte
238 m²
Externe bergruimte
56 m²
Bruto inhoud
1.705 m³
Perceeloppervlakte
28.960 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
D
Perceel
3677
Oppervlakte
21250 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Uden
Sectie
D
Perceel
3675
Oppervlakte
7710 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Tuintype
tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Eekhoornlaan 2 Odiliapeel

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI