Vorige | Volgende

Eisenhowerweg 14 c Veghel

Huurprijs € 115 per m²/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Hoogwaardige kantoorruimten gesitueerd op de twee verdieping van het kantoorgebouw dat is gelegen op zichtlocatie aan de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen).

Plaatselijk bekend als Eisenhowerweg 14c te Veghel (5466AC). Kadastraal bekend als gemeente Veghel, sectie R, nummer 539, appartementsindex 5. Bouwjaar 2006.

Oppervlakteverdeling
Ca. 285 m² v.v.o. excl. stijgpunten (lift / trapopgang).

In het gebouw zijn o.a. gevestigd: BOL Adviseurs, OX Plus en Certificeringsadvies Nederland.

Omgeving / Bereikbaarheid
De directe omgeving wordt gekenmerkt door openheid. Het kantoorgebouw is vrij gelegen aan de rand van het bedrijventerrein en direct aan de autosnelweg. Nabijgelegen zijn enkele internationale ondernemingen zoals Mars, Kuehne + Nagel en Vanderlande Industries.

Bedrijventerrein De Dubbelen te Veghel wordt o.a. ontsloten door de Kennedylaan vanwaar de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) snel zijn te bereiken.

Opleveringsniveau
De kantoorruimten zijn voorzien van vloerbedekking, kabelgoten t.b.v. data- en voedingsbekabeling, CV installatie met radiatoren en systeemplafonds met spotverlichting, mechanische ventilatie en topkoeling. De verlichting reageert op bewegingssensoren.

Het kantoorgebouw is voorzien van moderne technieken ten behoeve van de veiligheid, waaronder alarmsysteem, brandmeldinstallatie, elektronisch toegangssysteem met intercom en brandslanghaspels en poederblussers.

De liftinstallatie heeft een capaciteit van maximaal 13 personen / 1.000 kg.

Parkeren
Het kantoorgebouw beschikt over een ruim parkeerterrein dat is omheind met een spijlenhekwerk en is voorzien van een elektrische toegangspoort. Tevens is het parkeerterrein verlicht en voorzien van een fietsenhok. Op dit voorterrein zijn 14 parkeerplaatsen gereserveerd voor de gebruikers van de tweede verdieping.

Huurprijs
€ 115,- per m² per jaar.
Excl. servicekosten en BTW. Huurder zal delen in de kosten voor het gebruik van het LED-scherm en heeft daarmee de mogelijkheid om reclame te voeren aan de autosnelweg de A50.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
285 m²
In units vanaf
285 m²
Perceel
285 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Eisenhowerweg 14 c Veghel

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI