Vorige | Volgende

Empelseweg 20 Rosmalen

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Object
"Nog slechts één van deze twee mooie kavels beschikbaar!"
Een ruime bouwkavel met een oppervlakte van circa 5680 m2 bestemd voor de oprichting van een vrijstaande woning met bijgebouw(en) gelegen in de kernrand van Rosmalen (gemeente 's-Hertogenbosch).

Algemeen
Langs het Máximakanaal ligt sinds 2015 een langgerekt natuurgebied, het Kanaalpark. Dit landschapspark strekt zich uit van Berlicum tot aan de Maas. De Rosmalense Aa vormt de kern van het Kanaalpark. Dit is een volledig nieuwe beek en vormt een ecologische verbindingszone tussen de Aa en de Maas over een lengte van zes kilometer. Het natuurpark is een leefgebied voor vele soorten planten en dieren waaronder bevers, honderden soorten dagvlinders, vogels (o.a. ijsvogels), sprinkhanen, diverse amfibieën en zoogdieren. De bouwkavel is gelegen op een mooie plek in dit Kanaalpark. Het is een aantrekkelijke plek om te wonen, gesitueerd ten westen van het centrum, op relatief korte afstand van Rosmalencentrum, Den Bosch, basisvoorzieningen, winkels, station en sportaccommodaties. Zowel de
basis- als de middelbare school zijn op fietsafstand. De snelwegen A2 en A59 zijn binnen een paar auto-minuten te bereiken Rosmalen is nu één van de veertien kernen van 's-Hertogenbosch. In 1996 is de zelfstandige gemeente Rosmalen gefuseerd met de gemeente s-'Hertogenbosch, waardoor er een gemeente is ontstaan met inmiddels meer dan 150.000 inwoners. Ondanks deze fusie heeft Rosmalen
haar eigen "gezicht" weten te behouden.

Plaatselijk bekend
Empelseweg (20) te 5241 NA Rosmalen

Kadastraal bekend
gemeente : Rosmalen
sectie : H
nummer : 6607 en 6609
groot : circa 5.650 m²
bron : kadaster Eindhoven

Bestemmingsplan
De bestemmingsplaninformatie, waarin meer gedetailleerd wordt aangegeven wat ter plaatse gebouwd mag worden, vindt u als bijlage in deze brochure. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de makelaar en u kunt kijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Bouwkavel:
Op de locatie is in het verleden een melkveehouderijbedrijf gevestigd geweest. Voor de herontwikkeling van de locatie aan de Empelseweg is een stedenbouwkundig inrichtingsplan ontwikkeld. Deze ontwikkeling voorziet de (her)bouw van een drietal woningen, waarvan de meest westelijke inmiddels is gerealiseerd. De woningen behoren een landelijk karakter te krijgen en aan te sluiten bij de bestaande bebouwingskarakteristiek van de omgeving. Stedenbouwkundig uitgangspunt is het creëren van een soort boerenerf. Op deze locatie is nog de voormalige bedrijfswoning aanwezig, welke dient te worden gesloopt. Daarna mag binnen een ander bouwvlak een nieuwe woning worden opgericht. De kavel is gelegen aan de Empelseweg (18) te Rosmalen. Voor deze nieuwe woning zijn een aantal voorwaarden en uitgangspunten opgesteld:
- Passend ensemble
- Maximum nokhoogte 7 meter, maximum goothoogte 3 meter
- Maximum bebouwd oppervlak 150 vierkante meter
- Groene invulling van het terrein
- Een en ander conform het bestemmingsplan (zie bijlage)

De afbakening van de totale percelen is weergegeven in de situatieschets in de bijlage.

Aanvaarding: per direct
Vraagprijs per kavel: €585.000,- kosten koper
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
5650 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Rosmalen
Sectie
H
Perceel
6607
Oppervlakte
4545 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Rosmalen
Sectie
H
Perceel
6609
Oppervlakte
1135 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Empelseweg 20 Rosmalen

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI