Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Frontstraat 1 H3 Uden

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Object
Ruime bedrijfshallen en kantoorruimte, welke onderdeel uitmaken van een bedrijfscomplex. Het complex is gelegen aan een van de hoofdontsluitingswegen van het industriegebied Loopkant-Liessent.

Omgeving
Het object is gelegen op een zichtlocatie op industriepark "Loopkant-Liessent" te Uden. Het bedrijventerrein is gelegen aan de oostkant van Uden en heeft een oppervlakte van circa 130 hectare. Bedrijventerrein "Loopkant-Liessent" is een grootschalig bedrijventerrein en kent een diversiteit aan bedrijven. In de directe omgeving bevinden zich grote en middelgrote bedrijven zoals Beter Bed, Seats & Sofa's, Praxis Bouwmarkt, Swiss Sense, Hyundai van der Heijden, Heijl Automotive, Mercado en diverse andere bedrijven gevestigd.

Bereikbaarheid
Het object is centraal gelegen in Uden en goed bereikbaar. Het bedrijventerrein is gelegen nabij de provinciale weg N264 met een aansluiting op de A50 (Eindhoven – Nijmegen). Op enkele minuten loopafstand is een bushalte gelegen.

Plaatselijk bekend
Plaatselijk bekend als Frontstraat 1H3

Oppervlakteverdeling
Hal 3 Frontstraat 1H-3 : ca. 690 m²

Opleveringsniveau
Hal 3 (Frontstraat 1H-3)
Hal 3 is een geheel geïsoleerde hal, met een gladde betonvloer, lichtstraten en gasheater. De unit is voorzien van een eigen meterkast en beschikt over krachtstroom (3x40A). Deze hal beschikt over een verhard buitenterrein, waar circa 6 parkeerplekken op gesitueerd zijn.

Huurprijs
Hal 3 (Frontstraat 1H-3) : € 35,- per m² per jaar exclusief b.t.w.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Bestemmingsplan
Het vastgoedobject is gelegen in bestemmingsplan "Bedrijventerrein Loopkant-Liessent" met als bestemming "gemengd – creatief"

Huurtermijn
In overleg.

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, inclusief de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurcontract en algemene bepalingen
Door verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20, gehanteerd worden.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
690 m²
In units vanaf
690 m²
Perceel
14.641 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
F
Perceel
5280
Oppervlakte
14641 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Frontstraat 1 H3 Uden

naar Frontstraat 1 H3 Uden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI