Vorige | Volgende

Groenendal 14 Uden

Vraagprijs € 485.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Object
Vrijstaande woning met bedrijfsruimte, ondergrond, erf en verdere aanhorigheden, gelegen aan Groenendal 14 te Uden. De bedrijfsruimte bestaat uit twee grote hallen. Het object is voorzien van parkeerplaatsen op het buitenterrein. Inruil van uw huidige woning is bespreekbaar.

Omgeving
De woning met bedrijfsruimte is gelegen op een goede locatie op bedrijventerrein 'Liessent' te Uden. De locatie kenmerkt zich door een groot aantal autobedrijven en een divers aanbod aan lokale ondernemers in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
De Groenendal bevindt zich aan de rand van het industrieterrein en op enkele minuten is de N264 bereikbaar. De locatie is hierdoor uitstekend bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer.

Woning
Het bouwjaar van de woning is 1981. De woning is traditioneel gebouwd uit metselwerk spouwmuren. Het dak is gedekt met dakpannen en voorzien van isolerende dakplaten. De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. De verdiepingsvloer is van beton en de zoldervloer is van een houten balklaag.

In 2009 is een dakkapel aan de achterzijde geplaatst, deze dakkapel loopt over de gehele achterzijde. Aan de achterzijde van de woning is aan de bedrijfsruimte een veranda gesitueerd. Deze veranda is voorzien van een dak met gebakken dakpannen. De garage is voorzien van een dubbel openslaande garagedeur. Het dak is gedekt met lichtdoorlatende kunststof golfplaten.

De gehele begane grond is voorzien van een travertin vloer met vloerverwarming. De kantoorruimte is voorzien van stucwerkwanden en een kraaldelen plafond. De bijkeuken is voorzien van witgoedaansluitingen en vaste kasten. In de bijkeuken is het toilet en de meterkast gesitueerd. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van fontein.

De leefkeuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is afgewerkt met lambrisering. Het keukenblok is uitgerust met een granieten aanrechtblad, keramische kookplaat, oven, vaatwasser, spoelbak en inbouwkoelkast. De doorzon woonkamer is voorzien van stucwerkwanden en is voorzien van een schouw met houthaard.

De grootste slaapkamer is voorzien van tapijt, schoonmetselwerk wanden en een schroten plafond. Deze slaapkamer is uitgerust met een vaste kastenwand en een balkon. De 2e slaapkamer is afgewerkt met stucwerkwanden, vinyl vloerbedekking, schroten plafond en een 'Velux' dakraam. De 3e slaapkamer is voorzien van dezelfde afwerking als slaapkamer 2 en is tevens voorzien van een inbouwkast. De geheel betegelde badkamer is vernieuwd in 2009 en uitgerust met een ligbad, douche en wastafel. Het geheel betegelde toilet is separaat gesitueerd op de overloop en is ook vernieuwd in 2009.

Indeling
Begane grond : Entree/vide, woonkamer, leefkeuken, bijkeuken, toilet en kantoor.
Eerste verdieping : Overloop, 3 slaapkamers, badkamer, toilet en inloopkast.
Tweede verdieping : Zolderruimte met Cv-ketel.
Overig : Garage (bij woning) en bedrijfshallen (zie tekening).

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte/werkplaats is van bouwjaar 1979 en in 1995 is het 2e gedeelte gerealiseerd. Dit gebouw is opgetrokken uit een metselwerk spouwmuur. Het dak is gedekt met ABC golfplaten en is voorzien van isolatie. De vloer van het eerste gedeelte is verhard middels betontegels. Aan de voorzijde zijn een toilet, een wasruimte, een magazijn en een werkplaatskantoor gesitueerd. Boven het magazijn en het kantoor bevindt zich een zolder. Het geheel is net afgewerkt en voorzien van stucwerk. In deze ruimte is bovendien een pantry en een toilet geplaatst.

Het 2e gedeelte van de bedrijfsruimte is voorzien van een vlakke betonvloer. Het voorste gedeelte is voorzien van een verdieping. In dit gedeelte van de bedrijfsruimte is een overheaddeur aanwezig. De bedrijfsruimte is volledig geïsoleerd en voorzien van een keukenblok met close-in boiler en douche. In beide bedrijfsruimten is een nieuwe heater geplaatst.

Het grootste gedeelte van de bedrijfsruimte is momenteel verhuurd.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte
-­ het object is voorzien van nutsvoorzieningen gas/water/licht en riolering;
-­ Cv-ketel met radiatoren (bouwjaar 2010);
-­ tl-verlichting met armaturen;
-­ twee nieuwe heaters;
-­ overheaddeur (mechanisch)
-­ pantry met close-in boiler;
-­ toilet en douche;

Oppervlakteverdeling
Woning (inhoud) : ca. 585 m³

Bedrijfsruimte (hal 1) : ca. 280 m²
Bedrijfsruimte (hal 2) : ca. 205 m²
Totaal bedrijfsruimte : ca. 485 m²

Het grootste gedeelte van de bedrijfsruimte is momenteel verhuurd.

Plaatselijk bekend
Groenendal 14
5405 AT Uden

Kadastraal bekend
gemeente : Uden
sectie : F
nummer : 5236
grootte : 11 a 98 ca
bron : Kadaster

Totale perceelgrootte: 1.198 m²

Bestemmingsplan
Deze vrijstaande woning met bedrijfsruimte gelegen aan Groenendal 14 te Uden valt binnen bestemmingsplan Loopkant-Liessent, welke als bijlage in deze brochure is opgenomen.

Vraagprijs
€ 485.000,- kosten koper.

Aanvaarding
In overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
485 m²
In units vanaf
485 m²
Perceel
1.198 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
F
Perceel
5236
Oppervlakte
1198 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Groenendal 14 Uden

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI