Vorige | Volgende

Heschepad 89 Oss

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Commerciële ruimte gelegen aan het kernwinkelgebied van Oss. In de directe omgeving zijn diverse openbare parkeerterreinen gesitueerd, waardoor de bereikbaarheid goed te noemen is. Het brede front biedt voldoende mogelijkheden voor exposure en maakt het mogelijk om producten te etaleren.

Oppervlakte: Ca. 130 m² verhuurbaar vloeroppervlak.

Plaatselijk bekend als Heschepad 91 te Oss (5341 GS). Kadastraal bekend als: gemeente Oss, sectie E, Nummer 6974, Appartementsindex 1 (gedeeltelijk).

In het bestemmingsplan "Centrum-Oss-2013" is de locatie bestemd als "Centrum - Kernwinkelgebied". Deze bestemming omvat zowel detailhandel als horeca en ook publiekgerichte dienstverlening waardoor er ruime gebruiksmogelijkheden zijn.

Omgeving
De winkelruimte is gelegen in het centrum van Oss. In de nabije omgeving zijn onder andere Livera, Houtbrox Outlet, Hema, Rabobank, Emté, HT Sports, Schoenmode Erren-Ekstijn, Van Boxtel Hoorwinkel, Ekoplaza en een uitgebreid aantal andere lokale ondernemers gevestigd.

Bereikbaarheid / Parkeren
Door de ligging in het stadshart van Oss zijn er in de nabijheid voldoende openbare parkeerplaatsen gesitueerd. Oss is gelegen tussen 's-Hertogenbosch en Nijmegen aan twee belangrijke verkeersaders, zijnde de A50 (Eindhoven-Nijmegen) en A59 (Oss - 's-Hertogenbosch). Het centrum is vanaf deze snelwegen bereikbaar binnen enkele autominuten.

De bereikbaarheid met openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Nabij het complex bevindt zich een halte van het regionale busvervoer en daarnaast beschikt de stad over een NS treinstation.

Indeling / Opleveringsniveau
Commerciële ruimte met toilet en pantry.

De commerciële ruimte is voorzien van een betonvloer met vloercoating, systeemplafonds met o.a. TL verlichting en airconditioning. In de huidige hoedanigheid is de commerciële ruimte voornamelijk geschikt als winkelruimte.

Huurprijs
€ 100,- per m² excl. BTW per jaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
winkelruimte
Functies
winkelruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Bouwjaar
1989
In aanbouw
nee

Financieel

BTW servicekosten

Energie

Index
0.95
Klasse
A

Winkelruimte

Winkelruimte oppervlakte
130 m²
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
130 m²
Winkelruimte units vanaf
130
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Heschepad 89 Oss

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI