Vorige | Volgende

Huygensweg 36 Schijndel

Vraagprijs € 2.300.000 

Vraagprijs op aanvraag

Bewaar object

Omschrijving

Het bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein Duin te Schijndel. Plaatselijk bekend als Huygensweg 36 te Schijndel. Kadastraal bekend als gemeente Schijndel, sectie D, nummers 6876 en 7499. Perceel oppervlakte totaal: 7.355 m².

Oppervlakten:
Kantoorruimten begane grond: Ca. 394 m².
Kantoorruimten verdieping: Ca. 290 m².
Bedrijfsruimten begane grond: Ca. 2.424 m².
Bedrijfsruimten verdieping: Ca. 2.162 m².

Het bedrijfscomplex is gelegen binnen het bestemmingsplan Bedrijventerreinen, dat door de gemeente schijndel onherroepelijk is vastgesteld op 10 november 2015. Hierin is vastgelegd dat de locatie is bestemd t.b.v. bedrijfsmatige activiteiten (Bedrijventerrein-1) tot en met categorie 3.2 (functie-aanduiding).

Omgeving
Bedrijventerrein Duin is gelegen ten zuidoosten van de dorpskern Schijndel. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een concentratie van groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven in het MKB. Aan de Huygensweg wordt dit gecombineerd met wonen, waardoor er alom sociale controle heerst. Als herkenningspunt benoemen wij de nabijgelegen vestigingen van o.a. Van Cranenbroek Schijndel, BGH Accountants en Karwei Bouwmarkten.

Bereikbaarheid
Schijndel is gelegen binnen de driehoek Eindhoven, Nijmegen en 's-Hertogenbosch, welke zijn te bereiken binnen dertig autominuten. Dit gegeven is mede mogelijk dankzij de ligging nabij de Eerdsebaan die aansluiting geeft op de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen).

Het bedrijfscomplex is voorzien van een verhard buitenterrein dat o.a. dient als parkeerterrein. Tevens zijn aan de voorzijde van het bedrijfscomplex diverse gratis openbare parkeerplaatsen gesitueerd.

Vraagprijs
€ 2.300.000,- kosten koper.

Huurprijs
Nader overeen te komen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte, kantoorruimte
Aanvaarding
In overleg

Financieel

Details

Bouwjaar
1985
In aanbouw
nee

Woning

Energie

Parkeergelegenheid

Veilinginformatie

Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Huygensweg 36 Schijndel

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI