Vorige | Volgende

Huygensweg 5 Schijndel

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Object
De keurig onderhouden en levensloopbestendige bungalow is voorzien van een onderhoudsvrije tuin.. Samen met de bijbehorende bedrijfsruimte is de locatie ideaal geschikt voor de combinatie van wonen en werken (of hobby).

Oppervlakten:
Bedrijfsruimte: ca. 300 m² (incl. aanpandig kantoorruimte).
Bungalow: ca. 160 m².

Plaatselijk bekend als Huygensweg 5-5b te Schijndel (5482 TH). Kadastraal bekend als gemeente Schijndel, sectie D, nummer 7606. Perceelgrootte: 897 m².

Op basis van het vigerende bestemmingsplan is de locatie aangemerkt t.b.v. bedrijfsmatige activiteiten met als functieaanduidingen: bedrijf tot en met categorie 4.2., bedrijfswoning en kantoor. Er zijn dan ook volop gebruiksmogelijkheden.

Omgeving
Bedrijventerrein Duin is gelegen ten zuidoosten van de dorpskern Schijndel. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een concentratie van groothandels-, ambachts- en industriële bedrijven in het MKB. Aan de Huygensweg wordt dit gecombineerd met wonen, waardoor er alom sociale controle heerst. Als herkenningspunt benoemen wij de nabijgelegen vestigingen van o.a. Van Cranenbroek Schijndel, BGH Accountants en Karwei Bouwmarkten.

Bereikbaarheid en parkeren
Schijndel is gelegen binnen de driehoek Eindhoven, Nijmegen en 's-Hertogenbosch, welke zijn te bereiken binnen dertig autominuten. Dit gegeven is mede mogelijk dankzij de ligging nabij de Eerdsebaan die aansluiting geeft op de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen). Geen zin om met de eigen auto te reizen? De bushaltes van het regionale busvervoer zijn eveneens nabijgelegen gelegen (lees: loopafstand).

Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte zijn enkele parkeerplaatsen voorzien. De met betonklinkers verharde oprit en het naastgelegen buitenterrein, zouden eveneens kunnen worden gebruikt t.b.v. parkeren. Daarnaast zijn aan de Huygensweg diverse openbare (gratis) parkeerplaatsen gesitueerd.  

Indeling en afwerking
De entree biedt toegang tot de woonkamer en het toilet. De gehele woonbungalow is voorzien van natuurstenen vloertegels met vloerverwarming. Deze vorm van verwarmen wordt doorgaans als bijzonder prettig ervaren. Daarnaast is de lichtinval in de woonkamer en de open keuken een absolute meerwaarde. De aanwezige lichtstraat en de grote raampartijen zijn hier debet aan. In de winterdagen kan men gebruik maken van de sfeervolle openhaard.

De openslaande tuindeuren vormen de verbinding met de omliggende tuin. De tuin is grotendeels verhard en daardoor onderhoudsvriendelijk. Dit geldt tevens voor de kozijnen welke zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van triple glas (HR+++).

De riante keuken is volledig ingericht met o.a. een vijfpits-gaskookstel, vaatwasser en combimagnetron. De open keuken is ruim opgezet met de mogelijkheid om een eetkamertafel te plaatsen en het daardoor een echte leefkeuken betreft.

Gelijkvloers gelegen zijn een bijkeuken, wasruimte, drie slaapkamers en een royale badkamer met o.a. een ligbad (whirlpool) en een douchecabine. De wasruimte zou tevens kunnen worden ingericht als vierde slaapkamer.

Vanuit de entree van de woonbungalow zijn tevens bereikbaar de kantoorkamer en de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is goed geïsoleerd en voorzien van TL verlichting en stalen deuren. De bedrijfshal is vrij overspannen, waardoor er een kolommen vrije ruimte ontstaat. Hierdoor is het vloeroppervlak maximaal te benutten.

Het geheel is door de jaren heen keurig onderhouden.

Aanvaarding
Per direct doch in overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
285 m²
In units vanaf
285 m²
Perceel
897 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Schijndel
Sectie
D
Perceel
7606
Oppervlakte
897 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Huygensweg 5 Schijndel

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI