Vorige | Volgende

IJzerweg 67 Oss

Vraagprijs € 3.600.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Object
Hoogwaardig bedrijfscomplex bestaande uit kantoor- / bedrijfsruimten en ruim buitenterrein gelegen op goed bereikbare locatie op het moderne Bedrijvenpark Vorstengrafdonk. Bouwjaar: 2010.

Plaatselijk bekend als: IJzerweg 67 te Oss (5342 LX). Kadastraal bekend als gemeente Oss, sectie B, nummers 6195, 6247 en 6245 (gedeeltelijk). Totale perceelgrootte: ca. 7.107 m².

O.b.v. beschikbare plattegrondtekeningen zijn navolgende metrages (v.v.o.) bepaald.
- Kantoorruimte: Ca. 498 m² gelegen op de begane grond.
- Kantoorruimte: Ca. 415 m² op de verdieping (excl. dakterras).
- Bedrijfsruimte: Ca. 997 m² op de begane grond.
- Multifunctionele werkplaats: Ca. 706 m² op de begane grond.
- Multifunctionele werkplaats: Ca. 680 m² op de verdieping.

In het vigerende bestemmingsplan is de locatie bestemd t.b.v. bedrijfsmatige activiteiten (bestemming: "Bedrijf-1") in de categorieën 3.1, 3.2 en 4.1 van de Lijst van Bedrijfsactiviteiten (functieaanduiding: "bedrijf tot en met categorie 4.1").

Omgeving
De IJzerweg maakt onderdeel uit van Bedrijvenpark Vorstengrafdonk, ten zuidoosten van de stadskern Oss. Op het Bedrijvenpark wordt voornamelijk grootschalig vastgoed gerealiseerd, veelal doch niet uitsluitend met een logistiek karakter. De ondernemingen hebben een eigentijdse uitstraling waardoor de omgeving als modern kan worden omschreven. In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd: Heineken, Sligro Food Group, Vos Logistics en Raben Netherlands. Daarnaast is het distributiecentrum van Plus Supermarkten in aanbouw.

Bereikbaarheid / Parkeren
Stadskern Oss is gelegen in het noordoosten van de provincie Noord-Brabant nabij de steden Nijmegen en 's-Hertogenbosch. Het Bedrijvenpark Vorstengrafdonk is direct ontsloten op de autosnelwegen A59 ('s-Hertogenbosch - Nijmegen) en A50 (Nijmegen-Eindhoven).

Het bedrijfscomplex beschikt over een ruim buitenterrein dat grotendeels is verhard ten behoeve van parkeren. De parkeerplaatsen aan de voorzijde staan ter beschikking aan bezoekers. Op het achterterrein zijn er eveneens parkeerplaatsen gerealiseerd waardoor er ruim voldoende parkeergelegenheid is op eigen terrein.

Indeling / Afwerking
De kantoorruimten zijn gesitueerd aan de voorzijde van het bedrijfscomplex en zijn verdeeld over een tweetal bouwlagen. De centrale entree is uitgevoerd met een vide en dus hoge plafonds waardoor een ruimtelijk gevoel ontstaat. Deze uitvoering i.c.m. het materiaalgebruik zoals de smaakvolle natuurstenen tegelvoer, maakt het een volwaardig entree.

De ruime kantoorkamers zijn veelal multifunctioneel inzetbaar. De omvang maakt het mogelijk om de kamers tevens als spreek- / vergader- / presentatieruimten in te richten. De ruimten zijn o.a. voorzien van vloerbedekking en systeemplafonds met Ledverlichting, speakers van de muziekinstallatie en roosters van het luchtbehandelingssysteem. Het luchtbehandelingssysteem is voorzien van warmteterugwinning en is per ruimte in te regelen.
Er zijn voldoende aansluitingen gerealiseerd om de werkplekken te voorzien van elektra en internet. Het bedrijfscomplex is voorzien van domotica, inbraaksysteem en brandmeldinstallatie. Zowel op de begane grond als ook op de verdieping zijn er voorzieningen gerealiseerd zoals gescheiden toiletten en diverse pantry's.

Daarbij is op de verdieping een ruime en sfeervolle kantineruimte gesitueerd met keuken en aangelegen dakterras. De kantineruimte biedt zowel gelegenheid om de lunch te nuttigen maar tevens om relaties in een informele doch professionele sfeer te ontvangen.

De bedrijfsruimte is thans opgedeeld in een viertal geschakelde bedrijfshallen die dienst doen als magazijn-, productie- en/of opslagruimte.
De bedrijfsruimten zijn voorzien van vlakke betonvloeren, verlichtingselementen in combinatie met lichtstraten, elektrische overheaddeuren en verwarming middels heaters in samenwerking met ventilatoren. Het is relatief eenvoudig om de indeling te wijzigen waardoor één bedrijfshal ontstaat.

Daarnaast zijn er diverse multifunctionele werkruimten gerealiseerd die verdeeld zijn over een tweetal bouwlagen. Qua afwerkingsniveau zouden de ruimten met minimale inzet kunnen worden ingericht als spreek-, vergader- en/of presentatieruimten. Daarentegen zijn de ruimten eveneens geschikt t.b.v. het gebruik als hoogwaardige werkplaats / -ruimten.

Vraagprijs
€ 3.600.000,- kosten koper.

Aanvaarding
In overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
2.383 m²
In units vanaf
2.383 m²
Perceel
7.107 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oss
Sectie
B
Perceel
6195
Oppervlakte
7007 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Oss
Sectie
B
Perceel
6247
Oppervlakte
50 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Oss
Sectie
B
Perceel
6245
Oppervlakte
50 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart IJzerweg 67 Oss

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI