Vorige | Volgende

Jagersveld 0 ong UDEN

Vraagprijs/m² € 173 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Bouwkavel (HV14A) ca. 3.320 m² groot ten behoeve van de bouw van bedrijfsruimten gelegen op het bedrijventerrein Hoogveld.

Algemeen
Bedrijventerrein Hoogveld kenmerkt zich door de vestiging van volumineuze bedrijven. Op dit bedrijventerrein zijn onder andere de volgende ondernemingen gevestigd: Vebabox Cool Solutions, Mitas Tyres, Idealogistic Verhoeven en ZBF O.G. (dochtermaatschappij van Swiss Sense Holding).

Ligging
Het perceel is gelegen aan Jagersveld (zichtlocatie Zeelandsedijk) op het bedrijventerrein Hoogveld aan de oostkant van Uden. Uden is centraal gelegen in de stedendriehoek Eindhoven, Nijmegen en 's-Hertogenbosch.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Hoogveld is goed bereikbaar zowel vanaf de A50 via de rondweg (Lippstadtsingel) als vanuit oostelijke richting via de Middenpeelweg / A73. Het bedrijventerrein Hoogveld wordt primair ontsloten via de Zeelandsedijk en Kromstraat. De entree is ruim vormgegeven met een groene middenberm.

Bestemmingsplan
Voor het gebied waar de kavels zijn gesitueerd, is het bestemmingsplan Goorkens-Hoogveld vigerend. De betreffende kavel (HV14A) heeft als enkelbestemming: 'Bedrijventerrein' met de functie-aanduidingen 'bedrijf tot en met categorie 3.2' en 'bedrijf van categorie 2'. Voor het volledige bestemmingsplan willen wij u graag doorverwijzen naar www.ruimtelijkeplanne.nl.

Koopprijs
€ 172,58 (prijspeil 2020) exclusief b.t.w. per m² kosten koper, waarbij geen overdrachtsbelasting is verschuldigd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond
Type
Bouwgrond BOG
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
3.320 m²
In units vanaf
3.320 m²
Perceel
3.320 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
T
Perceel
1671
Oppervlakte
7003 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Jagersveld 0 ong UDEN

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI