Vorige | Volgende

Jagersveld 23 a Uden

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Moderne bedrijfsruimte met kantoorruimte gelegen op Bedrijventerrein Hoogveld te Uden. Plaatselijk bekend als Jagersveld 23a te Uden (5405 BW). Kadastraal bekend als gemeente Uden, sectie T, nummer 1488 (gedeeltelijk).

Oppervlakten o.b.v. beschikbare plattegrondtekeningen (v.v.o.):
- Bedrijfsruimte ca. 872 m² plus ca. 81 m² entresolvloer;
- Kantoorruimte ca. 81 m².

Het voor verhuur beschikbare bouwdeel maakt onderdeel uit van een bedrijfscomplex, echter is qua toegang en ontsluiting zelfstandig te noemen. Het bouwdeel beschikt over een eigen oprit, voorterrein en entree. De kantoorruimten zijn voorzien van een keuken en toilet.

De bedrijfsruimte is goed geschikt ten behoeve van een diversiteit aan bedrijfsmatige activiteiten, waaronder opslag- / magazijnruimte en groothandelsactiviteiten. Door de omvang, de hoogte van de bedrijfsruimte (ca. 8 m¹) en de aanwezigheid van een laadkuil is de locatie met name doch niet uitsluitend geschikt voor logistieke activiteiten.

In het vigerende bestemmingsplan is de locatie bestemd als "Bedrijventerrein" met de functieaanduidingen waardoor bedrijven zijn toegestaan in de milieucategorieën 2, 3.1. en 3.2.

Omgeving / Bereikbaarheid
Het bedrijfscomplex is gesitueerd aan de rand van het bedrijventerrein Hoogveld ten oosten van het centrum van Uden. Dit deel van het bedrijventerrein kan worden betiteld als uitbreidingsgebied gezien de gronduitgifte door de gemeente Uden.

De bestaande bedrijfsbebouwingen omvatten veelal grootschalige bedrijfsruimten met een logistiek karakter, zoals de vestigingen van Sanders Fritom, Swiss Sense en Verhoeven Logistics.

Bedrijventerrein Hoogveld is goed bereikbaar vanaf de autosnelwegen A50 (Eindhoven - Nijmegen) en A73 (Venlo-Nijmegen). De op- en afritten van deze autosnelwegen zijn bereikbaar via de provinciale weg N264 (Uden – Gennep). Uden kent een zeer centrale ligging in noordoost-Brabant binnen de driehoek Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Nijmegen.

Indeling / Opleveringsniveau
De kantoorruimten zijn gesitueerd aan de voorzijde en zijn multifunctioneel inzetbaar. De omvang maakt het mogelijk om de kantoorruimten tevens als spreek- / vergader- en/of presentatieruimten in te richten.

De kantoorruimten zijn o.a. voorzien van laminaatvloeren, systeemplafonds met LED-verlichting, CV installatie met radiatoren, mechanische afzuiging en wandgoten met data- en voedingsbekabeling. Het keukenblok is voorzien van een koelkast en een vaatwasser.

De bedrijfsruimte is vrij overspannen en voorzien van vlakke betonvloeren, LED-verlichtingselementen in combinatie met lichtstraten, elektrische overheaddeuren en verwarming middels heaters in samenwerking met ventilatoren. Ter plaatse van de overheaddeur, die is gesitueerd aan de laadkuil, is een dockleveller en dockshelter gerealiseerd.

Parkeren
Het buitenterrein van het bedrijfscomplex is volledig omheind en voorzien van meerdere rolpoorten. Het beschikbare bouwdeel beschikt over een voorterrein dat bereikbaar is via een eigen oprit. Dit voorterrein dient t.b.v. parkeren.

Huurprijs
€ 57.500,- per jaar excl. BTW.
Excl. servicekosten en evt. gebruik aanwezige meubilair en stellingen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
953 m²
In units vanaf
953 m²
Perceel
5.455 m²
Energielabel
Klasse B
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Jagersveld 23 a Uden

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI