Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Kleuterweg 0 ong Uden

Vraagprijs € 350.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Deze unieke bouwkavel biedt U de mogelijkheid om in een rustige bosrijke omgeving op enkele minuten afstand van het centrum van Uden een eigen woning te bouwen.

Een kavel met een oppervlak van circa 2620 m2 in het buitengebied van Uden, gelegen aan zowel de Kleuterweg als de Goorkensweg.

Met natuurgebied en visvijver de Kleuter als 'achtertuin' ligt de kavel op een rustige plek. De Kleuter is een 150 jaar oude plas van circa 5 hectare waar vaak de hengelsport wordt beoefend en veel wordt gewandeld in de bosrijke omgeving.

Op enkele minuten afstand is het bruisende centrum van Uden gelegen en binnen enkele minuten kan je voor boodschappen al naar het winkelcentrum Drossaard. Ook is het mogelijk om binnen een afzienbare tijd de N264 op te rijden, om bijvoorbeeld de A50 op te gaan.

Uden is een gemeente in de provincie Noord-brabant en is gelegen aan de Peelrand en de Peelkern. De gemeente heeft ongeveer 41.000 inwoners. Gezien het hoge voorzieningenniveau en de werkgelegenheid is Uden een middelgrote stad en heeft daarmee een echte regio functie.

Uden kenmerkt zich door het sfeervolle en bruisende centrum. De lange winkelstraat grenzend aan het centraal gelegen Marktplein biedt voor ieder wat wils. De levendige Marktstraat biedt naast diverse restaurants en horecagelegenheden ook plaats aan diverse grote en middelgrote retailwinkels. Parkeerruimte is in ruime mate aanwezig op het grote parkeerterrein op de Markt en op diverse andere plekken en-of parkeer garages in Uden. Met genoeg verschillende sportaccommodaties in de omgeving kunnen bijna alle sporten beoefend worden.
Basis- en voortgezet onderwijs zijn beide te vinden in Uden. De scholen zijn zowel per auto als per fiets gemakkelijk te bereiken vanaf de kavel. Middelbaar- en hoger beroepsonderwijs in de omliggende grote steden zijn met het openbaar vervoer vanaf het Busstation in Uden met verschillende sneldiensten ook goed bereikbaar.

Er is een principebesluit genomen voor de bouw van een vrijstaand woning of een twee-onder-een-kap woning. Het aanvragen van de bouwtitel en het doorlopen van de bestemmingsplan procedure moet nog gebeuren, dit dient door de koper uitgevoerd te worden. Het hekwerk dat de kavel momenteel omheind kan worden overgenomen.

De kavel biedt U de mogelijkheid om op een rustige plek een eigen woning te bouwen. De impressies geven een idee van wat er mogelijk gerealiseerd kan worden op dit kavel.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2600 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
T
Perceel
1257
Oppervlakte
2600 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Kleuterweg 0 ong Uden

naar Kleuterweg 0 ong Uden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI