Vorige | Volgende

Kruisstraat 3 Gemonde

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Ruime bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning met garage, gelegen op een mooie locatie op loopafstand van het centrum van Gemonde.

De bouwkavel heeft een oppervlakte van 663 m2 en is bedoeld voor de bouw van een vrijstaande woning met garage. Op het perceel staat nog een (vervallen) woning welke gesloopt mag worden.

LOCATIE

De bouwgrond is gelegen in een rustige woonwijk in het kerkdorp Gemonde. De ligging is perfect voor diegenen die houden van rust en ruimte terwijl alle sociale voorzieningen toch makkelijk te bereiken zijn. Zo is de woning gelegen nabij winkels, een basisschool, diverse horeca gelegenheden, sportvoorzieningen en het mooie buitengebied. De dorpen Sint-Michielsgestel, Schijndel en Boxtel treft u op korte afstand. Ook de uitvalswegen naar andere plaatsen zoals 's-Hertogenbosch en Eindhoven zijn vlot te bereiken.

BESTEMMING

De kavel is gelegen in het bestemmingsplan 'Actualisatieplan Kom Gemonde' en is daarmee bestemd met de enkelbestemming 'wonen' (artikel 14 e.v.), de enkelbestemming 'tuin' (artikel 11 e.v.) en de dubbelbestemming 'waarde – archeologie 4' (artikel 17 e.v.).

BOUWMOGELIJKHEDEN

De omgevingsvergunning voor het bouwen van een woonhuis is reeds verleend door de gemeente Sint-Michielsgestel.

Het reeds gemaakte bouwplan is getoetst aan de bouwregels van het bestemmingsplan.

- Bouwwerken dienen op een afstand van ten minste drie meter achter de voorgevellijn van het hoofdgebouw gebouwd te orden. Voor de garage is de gemeente bereid om medewerking te verlenen aan het afwijken voor wat betreft de afstand van de garage tot de voorgevel van het hoofdgebouw.
- De maximum bouwhoogte bedraagt 9 meter.
- De maximum goothoogte bedraagt 4,5 meter.

Kortom; Bent u op zoek naar een mooie kavel voor de bouw van een vrijstaande woning op een toplocatie in Gemonde? Neem dan contact op met ons kantoor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bouwgrond
Type woning
bouwgrond
Soort bouw
niet van toepassing

Details

Bouwrijpe bouwgrond
nee
Permanente bewoning
ja

Oppervlakten en inhoud

Bouwgrond
663 m²

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Kruisstraat 3 Gemonde

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI