Vorige | Volgende

Leinserondweg 22a Veghel

Bewaar object
Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Bent u op zoek naar een eigen weide om uw paarden, pony's of andere dieren te houden of wilt u een eigen moestuin buitenaf? Dan is dit echt een buitenkansje. Met trots bieden wij deze hobbydierenweide (à 885 m²) met schuilgelegenheid (à 54 m²) aan, gelegen in het buitengebied van Zijtaart (gemeente Meierijstad).

De schuilgelegenheid is gebouwd begin jaren '80 en heeft een oppervlakte van circa 54 m². De schuilgelegenheid beschikt over een elektriciteitsaansluiting en een aansluiting op het drinkwaternetwerk. Wel dient u er rekening mee te houden dat er nog wat kosten gemaakt zullen moeten worden om het gebouw op te knappen.

Het perceel is gelegen in het buitengebied van Zijtaart, tussen het dorp en de Zuid-Willemsvaart en de N279 in; op hemelsbreed ongeveer een halve kilometer buiten de bebouwde kom. Het perceel is direct aan de verharde weg gelegen, maar verder aan alle andere zijde ook ontsloten door een onverhard zandpad. Verder is het perceel grotendeels omsloten door een kleine sloot en vervolgens eenvoudig harmonicagaas.

Bij interesse kunt u gerust alvast voor eigen gelegenheid het object vanaf de openbare weg gaan bezichtigen. Indien u het gebouw ook van binnen wilt bezichtigen, dan kunt u vervolgens contact opnemen met Bernheze Makelaars.

Let op: volgens het bestemmingsplan mag het object alleen als hobbydierenweide en moestuin gebruikt worden (conform het overgangsrecht, waarbij het bestaand feitelijk gebruik voortgezet mag worden). Het aanwezige gebouw mag vernieuwd en veranderd worden, mits het naar aard en omvang niet vergroot wordt. Een ander gebruik (zoals bewoning) en het realiseren van nieuwe bebouwing is dus niet mogelijk!

Voor meer en uitgebreidere informatie kunt u de verkoopbrochure aanvragen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
overigog
Type woning
overigog
Soort bouw
bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
885 m²

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Veghel P 383
Oppervlakte
885 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin

Garage

Garagesoorten
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Leinserondweg 22a Veghel

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI