Vorige | Volgende

Loo 0 ong Nistelrode

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Ruime bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw, gelegen op rustige locatie op loopafstand van het centrum van Nistelrode.

Naast de woning (Loo 5) ligt op de hoek met de Oude Torenweg een mooie bouwkavel. De bouwkavel heeft een oppervlakte van circa 549 m² en is bedoeld voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw.

De grens tussen de beide percelen is gelegen op circa 3 meter van de westelijke grens van het woonhuis. De gemeente heeft aangegeven dat na het doorlopen van een bestemmingsplanwijzigingsprocedure er mogelijkheden zijn om op de percelen een tweekapper te bouwen.

INSCHRIJVING
We organiseren een drietal kijkdagen (16. 19 en 22 maart) waarvoor u een afspraak kunt maken via ons secretariaat. De verkoop geschiedt middels een inschrijving. Het mogelijk om tot dinsdag 30 maart a.s. 12:00 uur een bieding uit te brengen op de woning, de bouwkavel of op beiden. Voor meer informatie hierover en voor het opvragen van het inschrijfformulier kunt u terecht bij ons secretariaat.

LOCATIE
Nistelrode heeft een gezellige dorpskern en is gelegen in de gemeente Bernheze. Vele basisvoorzieningen zijn aanwezig als supermarkt, speciaalzaken, huisartsen en apotheek. Tevens biedt het dorp diverse horecagelegenheden welke o.a. gelegen zijn aan het dorpsplein. Er zijn diverse actieve sportverenigingen voor zowel jong en oud. Uitvalswegen richting A50 en A59 naar steden 's-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven zijn snel te bereiken.


TUIN
De ruime tuin bestaat uit voornamelijk uit gazon. Daarnaast is er een haag om het perceel geplaatst en is er in beperkte mate beplanting aanwezig. In de tuin, en nu op de grens tussen woning en bouwperceel, is een tuinhuisje aanwezig.

BESTEMMING
De bestemming van de kavel met de bestaande woning is "wonen". Op deze kavel is een vrijstaande woning gebouwd met een goothoogte van 4 meter en een bouwhoogte van 8 meter.

BOUWMOGELIJKHEDEN
De bestemming van de bouwkavel is eveneens "wonen", maar door een eerder foutje van de gemeente moet die bestemming (voor rekening en risico van de gemeente) nu worden hersteld. Op de kavel kan wel een bouwvergunning worden aangevraagd. De goothoogte voor de bouwkavel is 4 meter en de bouwhoogte is 9 meter. Voor meer informatie aangaande de bouwmogelijkheden wordt verwezen naar de gemeente Bernheze, naar de makelaar en naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

VERKOOPPROCES
Deze verkoop vindt plaats middels een inschrijvingsprocedure. Binnenkort zijn een aantal kijkmomenten gepland en tot ongeveer een week na de laatste kijkdag is er de mogelijkheid om in te schrijven op de objecten. Dit kan zowel op de bestaande woning, als op de bouwkavel, maar ook op beide objecten te samen. Meer informatie hierover wordt op Funda gedeeld.

Kortom; Bent u op zoek naar een mooie kavel voor de bouw van een vrijstaande woning op een toplocatie in Nistelrode? Neem dan contact op met ons kantoor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
549 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nistelrode
Sectie
F
Perceel
1821
Oppervlakte
505 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Nistelrode
Sectie
F
Perceel
2146
Oppervlakte
44 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Loo 0 ong Nistelrode

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI