Vorige | Volgende

Loopkantstraat 18 c Uden

Huurprijs € 16.500 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

Representatieve showroom- bedrijfsruimten ruimten gelegen op goed bereikbare locatie nabij de woonboulevard met parkeergelegenheid op eigen terrein. De showroom- / bedrijfsruimten maken onderdeel uit van een complex, waar tevens nog showroomruimten op zicht beschikbaar zijn.

Oppervlakten:
Showroom- / Bedrijfsruimte: ca. 178 m².
Showroom- / Bedrijfsruimte: ca. 110 m².
Incl. inpandige kantoorruimte met pantry en toilet.

Omgeving
De Loopkantstraat kan gezien worden als een verlengde van de woonboulevard waar diverse perifere en grootschalige detailhandelsbedrijven zijn gevestigd. Het straatbeeld wordt gekenmerkt door showroomruimten met evt. kantoor- en bedrijfsruimten. Voor het overige bestaat de directe omgeving uit een diversiteit aan industriële bedrijven.

Bereikbaarheid
De Loopkantstraat betreft één van de hoofdverbindingen tussen het bedrijventerrein en het centrum van Uden. Nabijgelegen Industrielaan, maakt onderdeel uit van de hoofdontsluiting en de randweg. Via de nabijgelegen Provincialeweg N264 zijn binnen enkele minuten de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) te bereiken. Uden kent een zeer centrale ligging in noordoost-Brabant binnen de driehoek Eindhoven - Den Bosch - Nijmegen. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed. Nabij het complex bevindt een halte van het regionale busvervoer.

Bestemmingsplan
De showroom- / bedrijfsruimten zijn gelegen in het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Loopkant-Liessent" van de gemeente Uden. Dit bestemmingsplan is door de gemeenteraad vastgesteld op 16 mei 2013.
De bestemming is "Bedrijventerrein" met als functieaanduiding "bedrijf tot en met categorie 3.1" en als gebiedsaanduiding "productie gebonden detailhandel". Zie bijlage bestemmingsplangegevens.

Huurprijs
€ 16.500,- per jaar exclusief BTW.
Exclusief servicekosten t.b.v. onderhoud C.V.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
288 m²
In units vanaf
288 m²
Perceel
910 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Uden
Sectie
C
Perceel
4488
Oppervlakte
910 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Loopkantstraat 18 c Uden

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI