Vorige | Volgende

Loopkantstraat 9a Uden

Huurprijs € 100.000 excl btw

Bewaar object

Omschrijving

Bedrijfscomplex bestaande uit diverse bedrijfsruimten, kantoorruimten met voorliggend parkeerterrein en een ruim buitenterrein t.b.v. stalling en/of buitenopslag gelegen op goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein, nabij de woonboulevard.

Oppervlakten o.b.v. beschikbare plattegrondtekeningen:
Bouwdeel 1: Kantoorruimte: Ca. 234 m² in één bouwlaag.
Bouwdeel 1: Bedrijfshal: Ca. 401 m² in één bouwlaag.
Bouwdeel 2: Bedrijfshal: Ca. 199 m² in één bouwlaag.
Bouwdeel 3: Bedrijfshal: Ca. 770 m² in één bouwlaag.
Buitenterrein: Stallingsterrein: Ca. 1.281 m² op maaiveld.

Omgeving
De Loopkantstraat betreft een gemêleerde omgeving dat deels doch niet uitsluitend fungeert als verlengde van de woonboulevard, waar diverse perifere en grootschalige detailhandelsbedrijven zijn gevestigd. De directe omgeving is bestaat dan weer voornamelijk uit bedrijfsbebouwingen t.b.v. ambachtelijke en ook industriële midden- en kleinbedrijven, waardoor er sprake is van een diversiteit aan ondernemingen.

Bereikbaarheid
De Loopkantstraat betreft één van de hoofdverbindingen tussen het bedrijventerrein en het centrum van Uden. Nabijgelegen Industrielaan, maakt onderdeel uit van de hoofdontsluiting en de randweg. Via de nabijgelegen Provincialeweg N264 zijn binnen enkele minuten de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) te bereiken. Uden kent een zeer centrale ligging in noordoost-Brabant binnen de driehoek Eindhoven - Den Bosch - Nijmegen.

Bestemmingsplan
In het bestemmingsplan “Woongebieden Kom Uden 2021” van de gemeente Uden is de locatie bestemd t.b.v. bedrijf tot en met categorie 2, bedrijfswoning en dienstverlening. Het bevoegd gezag kan middels een omgevingsvergunning hierop afwijken waardoor er mogelijkheden ontstaan voor bedrijven in de categorie 3.1 en 3.2. Zie bijlage bestemmingsplangegevens.

Huurprijs
Totaal: € 100.000,- per jaar exclusief BTW.

Deelhuur is bespreekbaar waarbij de bedrijfsruimte van ca. 199 m² te huur wordt aangeboden voor: € 900,- per maand. Het buitenterrein wordt te huur aangeboden voor: € 20,- per m² per jaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Ligging
bedrijventerrein
Waardering binnen
goed
Waardering buiten
goed
Bouwperiode
vanaf 2011 t/m 2020
In aanbouw
nee

Financieel

Conditie servicekosten
per maand
BTW servicekosten
nee
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Loopkantstraat 9a Uden

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI