Vorige | Volgende

Loopkantstraat 9a Uden

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Object
Bedrijfscomplex bestaande uit bedrijfsruimte en kantoorruimte met voorliggend parkeerterrein gelegen op goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein, nabij de woonboulevard.

Oppervlakten o.b.v. beschikbare plattegrondtekeningen:
Bouwdeel 1: Bedrijfsruimte met kantoorruimte: Ca. 284 m² in één bouwlaag.
Bouwdeel 1: Bedrijfshal: Ca. 322 m² in één bouwlaag.

Omgeving
De Loopkantstraat betreft een gemêleerde omgeving dat deels doch niet uitsluitend fungeert als verlengde van de woonboulevard, waar diverse perifere en grootschalige detailhandelsbedrijven zijn gevestigd. De directe omgeving bestaat dan weer voornamelijk uit bedrijfsbebouwingen t.b.v. ambachtelijke en ook industriële midden- en kleinbedrijven, waardoor er sprake is van een diversiteit aan ondernemingen.

Bereikbaarheid
De Loopkantstraat betreft één van de hoofdverbindingen tussen het bedrijventerrein en het centrum van Uden. Nabijgelegen Industrielaan, maakt onderdeel uit van de hoofdontsluiting en de randweg. Via de nabijgelegen Provincialeweg N264 zijn binnen enkele minuten de op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) te bereiken. Uden kent een zeer centrale ligging in noordoost-Brabant binnen de driehoek Eindhoven - Den Bosch - Nijmegen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
In overleg.

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
3281 m²
Ligging
bedrijventerrein
Waardering binnen
goed
Waardering buiten
goed
Bouwperiode
vanaf 2011 t/m 2020
In aanbouw
nee

Financieel

Conditie servicekosten
per maand
BTW servicekosten

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
322 m²
Bedrijfsruimte kantoor oppervlakte
284 m²

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
284 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Loopkantstraat 9a Uden

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI