Vorige | Volgende

Molenstraat 20 - 22 Veghel

Huurprijs € 135 per m²/jaar

Bewaar object

Omschrijving

De representatieve commerciële ruimte maakt onderdeel uit van het complex Centre Veghel dat is gelegen aan het kernwinkelgebied. Het complex is gebouwd in 2011 en heeft een moderne uitstraling. In overleg is er parkeerruimte op eigen terrein te huur.

Centre Veghel is gelegen en ontsloten aan de Molenstraat / Stationsstraat / Mgr. van den Tillaartstraat 1 te Veghel. Op basis van het vigerende bestemmingsplan is de locatie bestemd ten behoeve van centrumdoeleinden, waardoor zowel detailhandel als ook dienstverlening en horeca zijn toegestaan.

Omgeving
De directe omgeving van de beschikbare ruimten wordt gekenmerkt door gemêleerde bebouwing bestaande uit zowel kantoren, winkels en ook horecabedrijven. In het kernwinkelgebied is een ruim aanbod aan landelijke en lokale detailhandels- en horecabedrijven vertegenwoordigd. Op steenworp afstand is een Jumbo Supermarkt gevestigd.

Bereikbaarheid
Veghel is centraal gelegen in het noordoosten van de provincie Noord-Brabant, binnen de driehoek Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Nijmegen. Het centrum van Veghel is goed bereikbaar mede gezien de ligging aan de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) en de provinciale weg N279 ('s-Hertogenbosch-Helmond). In het centrum is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Tevens zijn er diverse halten van het regionale busvervoer in het centrum gesitueerd.

Indeling en afwerking
De commerciële ruimte wordt als casco verhuurd, echter in de bestaande toestand opgeleverd. De bestaande indeling omvat één ruime verkoopruimte en/of kantoortuin met twee kantoor- / spreekruimten, een toiletruimte en een inloopkeuken.

Huurprijs
€ 135,- per m² excl. BTW per jaar.

Huurtermijn
In overleg te bepalen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Horeca, Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
220 m²
In units vanaf
220 m²
Opp winkelruimte
220 m²
In units vanaf
220 m²
Opp horeca
220 m²
Perceel
220 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Energielabel
Klasse A
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Molenstraat 20 - 22 Veghel

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI