Vorige | Volgende

Molenstraat 20- 22 Veghel

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

De representatieve commerciële ruimte maakt onderdeel uit van het complex Centre Veghel dat is gelegen aan het kernwinkelgebied. Het complex is gebouwd in 2011 en heeft een moderne uitstraling. In overleg is er parkeerruimte op eigen terrein te huur.

Centre Veghel is gelegen en ontsloten aan de Molenstraat / Stationsstraat / Mgr. van den Tillaartstraat 1 te Veghel. Op basis van het vigerende bestemmingsplan is de locatie bestemd ten behoeve van centrumdoeleinden, waardoor zowel detailhandel als ook dienstverlening en horeca zijn toegestaan.

Omgeving
De directe omgeving van de beschikbare ruimten wordt gekenmerkt door gemêleerde bebouwing bestaande uit zowel kantoren, winkels en ook horecabedrijven. In het kernwinkelgebied is een ruim aanbod aan landelijke en lokale detailhandels- en horecabedrijven vertegenwoordigd. Op steenworp afstand is een Jumbo Supermarkt gevestigd.

Bereikbaarheid
Veghel is centraal gelegen in het noordoosten van de provincie Noord-Brabant, binnen de driehoek Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Nijmegen. Het centrum van Veghel is goed bereikbaar mede gezien de ligging aan de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) en de provinciale weg N279 ('s-Hertogenbosch-Helmond). In het centrum is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Tevens zijn er diverse halten van het regionale busvervoer in het centrum gesitueerd.

Indeling en afwerking
De commerciële ruimte wordt als casco verhuurd, echter in de bestaande toestand opgeleverd. De bestaande indeling omvat één ruime verkoopruimte en/of kantoortuin met twee kantoor- / spreekruimten, een toiletruimte en een inloopkeuken.

Huurprijs
€ 135,- per m² excl. BTW per jaar.

Huurtermijn
In overleg te bepalen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
winkelruimte
Functies
horeca, kantoorruimte, winkelruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Bouwjaar
2011
In aanbouw
nee

Financieel

BTW servicekosten

Energie

Index
0.9
Klasse
A

Winkelruimte

Winkelruimte oppervlakte
220 m²
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
220 m²
Winkelruimte units vanaf
220

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
220 m²
Kantoorruimte units vanaf
220

Horeca

Horeca oppervlakte
220 m²
Horeca verkoop vloeroppervlakte
220 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Molenstraat 20- 22 Veghel

Deel dit object

  • NVM
  • Funda
  • NWWI
  • VastgoedCert
  • RICS
  • NRVT
  • TMI